neyle ölçtün totali ab yi bilmem ama gani ve biroldan iyi espri yapmakta ne var adamalr 5 yıldır kendilerini tekrarlıyorlarHaci durum ortada hem ab si iyi hem de totali iyi. İyi oyunculuk bu hepsini sanki taniyor gibiyiz. Eski turk filimleri gibi ve bayagi gercekci olmus. Esprilerde gani ve birol guvenden iyi)))
Sevdaluk için en uygun gün Çarşambaydı zaten. Şu an dizi tutturmak için en uygun gün Çarşamba.
Hala ayni teraneSevdluk coşmuş özette.😱Yarın özete güçlü rakip geldi.
Yeni bölüm başlıyor acaba en yakınını kaça katlayacak Yüzyıl.
Vicdan çıkmaz ayın son çarşambasında bile tutmazdı.Bir tek Vicdan Tutmadı galiba.
Vicdan çıkmaz ayın son çarşambasında bile tutmazdı.
Bu gercegi biliyorduk ama Birinin gostermesi lazimdi ))) sevdaluk turkiyeye gani ve birol guvenin kotu espirilerine mahkum olmadigini gosterdi sanirim )))neyle ölçtün totali ab yi bilmem ama gani ve biroldan iyi espri yapmakta ne var adamalr 5 yıldır kendilerini tekrarlıyorlar
Kanal D Çarşamba ve Pazartesiyi sadece Yalan Dünya ile doldurabilir ama o zaman da Cuması dökülür.En iyi günde bile tutturamadı Kanal D diziyi.Ama çok kötü dizi değil.Belli bir kalitesi var ben izledim biraz beğendim hattan yarın okul dönüşü izleyeceğim.