Benim takımıma 9 fazla.![]()
Arsenal'e 9 fazlaysa biz hepten atalim kendimizi
Benim takımıma 9 fazla.![]()
Şimdi, istifa et. Billy Kane olarak oyuna giriş yap, sonra Ozan'ın verdiği linke tıkla.Bilmiyodum.![]()
Benim takım Aston Villa.Arsenal'e 9 fazlaysa biz hepten atalim kendimizi![]()
Şimdi, istifa et. Billy Kane olarak oyuna giriş yap, sonra Ozan'ın verdiği linke tıkla.
Bakalım olacak mı ?
Benim takım Aston Villa.![]()
Şimdi, istifa et. Billy Kane olarak oyuna giriş yap, sonra Ozan'ın verdiği linke tıkla.
Bakalım olacak mı ?
Benim takım Aston Villa.![]()
Bilmem, önceki sezonundan filan mı kaldı acaba ? Geçen sezon bizde de vardı, Ozan sıfırlamıştı sonra.Oldu.Benim puanım niye 4 oldu.
![]()
Hedefler güncelleme öncesi kadro değerlerine göre hesaplanmış. Ne yapsam bilemedim şu an.Fulham = Kadro değeri: 73.810.881 € Hedef: 15
West Ham United = Kadro değeri: 78.210.850 € Hedef: 13
Benim takım Aston Villa = Kadro değeri: 69.692.264 € Hedef: 9
Nasıl oluyor ? @OzaN
Hedefler güncelleme öncesi kadro değerlerine göre hesaplanmış. Ne yapsam bilemedim şu an.![]()
Yok değerlerle asla oynamam.Kalsin hedefler öyle ya, takan eden yok sanirim onubir geliri var mi ki hedef'in?
Simdi degerler ile oynayacaksin, yine hersey alt üst![]()
Yoo bilgisayar otomatik oynayacak.Menajeri olmayan bir takima karsi mac yaptigimizda ne olacak @OzaN hükmen galip miyiz?![]()
Yoo bilgisayar otomatik oynayacak.![]()
Bence de güzel olurdu, mesela bu gece ilk maçlar oynansa çok erken, oynanmasa yarına kadar boş gibi.Lig başlamadan 1-2 hazırlık maçı yapsaydık güzel olurdu aslında.@OzaN
Aga giriş yapmadıysan giriş yap bende de aynı sorun olmuştuAllah allah Futbu'ya giriyorum, @OzaN'ın verdiği linke tıklıyorum 404 hatası veriyor 😕 3 sezondur hep aynı olay![]()
Aga giriş yapmadıysan giriş yap bende de aynı sorun olmuştu
Yarın gece yapalım. Daha takımlarını almayanlar bile var.ilk mac ne zamandi![]()
Antrenmanlar var mı bugün peki ?Yarın gece yapalım. Daha takımlarını almayanlar bile var.![]()