lampard bildiğim kadarıyla bi 35 var.Transfer transferdir, bazen yasli oyunculardan iyi verim alabilirsin. Yasli dedigin kac ki?
Geri iade olmaz tabi ki.![]()
lampard bildiğim kadarıyla bi 35 var.Transfer transferdir, bazen yasli oyunculardan iyi verim alabilirsin. Yasli dedigin kac ki?
Geri iade olmaz tabi ki.![]()
lampard bildiğim kadarıyla bi 35 var.
Hayırlı olsun, iyi transfer bence.sen bana yaşlı oyuncularla oynama demiştin ben daha önce lampard'ı oyun kurucu olarak transfer etmiştim geri iade edebiliyormuyuz?
seninde başını ağırtıyorum kusura bakma.Yetenek oranlari iyiyse sorun, yok, lakin yasli oldugu icin büyük ihtimal hic gelismez, yani yetenek antrenmanindan verim alamazsin.
seninde başını ağırtıyorum kusura bakma.
İnşAllah çok iyi olur.İleride olacak inşallah ama kolay değil.![]()
İlk sezondan beri var öyle bir düşünce ama uygulamaya geçemedik.estf. abi, bu konu zaten bunun icin
Aslinda ilk kez oynayacaklar icin bir kullanici klavuzu hazirlanabilir @darksaal![]()
Teklife cevap bekliyorum.İnşAllah çok iyi olur.. Gerçi daha normal tarayıcıdan denemedim ama.
.
Daha yarın giricem.İlk sezondan beri var öyle bir düşünce ama uygulamaya geçemedik.
Teklife cevap bekliyorum.![]()
ben neyapıcam şimdi kadroyu oluşturmaktan başka?Yeni sezonumuz hayirli olsun. Suan ilk maclar oynaniyor![]()
Bence çok iyi olmuş. Ayrıca altta 3 ya da 4 takımın gol atana göre değişmesi de ayrı güzel olmuş.Beğenen çıktığına sevindim.![]()
ilk maçtan bize admin çıkmış,böylede şansızlık olmaz ki.@sürgünüm aga bende senin gibiydim geçen yıl ama öğrenince kolay gibi gelmeye başladı![]()
Bu işi öğrenirsen admini yenersin aga geçen yıl ben yenmiştim adminiilk maçtan bize admin çıkmış,böylede şansızlık olmaz ki.
Adam bizi havada karada hertürlü yener.
vallaha mı?Bu işi öğrenirsen admini yenersin aga geçen yıl ben yenmiştim admini
oyunun kurucusu admin değilmi?tereciye tere mi satıcaz.Tabi aga![]()