Benim takımıma 9 fazla.
Arsenal'e 9 fazlaysa biz hepten atalim kendimizi
Benim takımıma 9 fazla.
Şimdi, istifa et. Billy Kane olarak oyuna giriş yap, sonra Ozan'ın verdiği linke tıkla.Bilmiyodum.
Benim takım Aston Villa.Arsenal'e 9 fazlaysa biz hepten atalim kendimizi
Şimdi, istifa et. Billy Kane olarak oyuna giriş yap, sonra Ozan'ın verdiği linke tıkla.
Bakalım olacak mı ?
Benim takım Aston Villa.
Şimdi, istifa et. Billy Kane olarak oyuna giriş yap, sonra Ozan'ın verdiği linke tıkla.
Bakalım olacak mı ?
Benim takım Aston Villa.
Bilmem, önceki sezonundan filan mı kaldı acaba ? Geçen sezon bizde de vardı, Ozan sıfırlamıştı sonra.Oldu. Benim puanım niye 4 oldu.
Hedefler güncelleme öncesi kadro değerlerine göre hesaplanmış. Ne yapsam bilemedim şu an.Fulham = Kadro değeri: 73.810.881 € Hedef: 15
West Ham United = Kadro değeri: 78.210.850 € Hedef: 13
Benim takım Aston Villa = Kadro değeri: 69.692.264 € Hedef: 9
Nasıl oluyor ? @OzaN
Hedefler güncelleme öncesi kadro değerlerine göre hesaplanmış. Ne yapsam bilemedim şu an.
Yok değerlerle asla oynamam.Kalsin hedefler öyle ya, takan eden yok sanirim onu bir geliri var mi ki hedef'in?
Simdi degerler ile oynayacaksin, yine hersey alt üst
Yoo bilgisayar otomatik oynayacak.Menajeri olmayan bir takima karsi mac yaptigimizda ne olacak @OzaN hükmen galip miyiz?
Yoo bilgisayar otomatik oynayacak.
Bence de güzel olurdu, mesela bu gece ilk maçlar oynansa çok erken, oynanmasa yarına kadar boş gibi.Lig başlamadan 1-2 hazırlık maçı yapsaydık güzel olurdu aslında. @OzaN
Aga giriş yapmadıysan giriş yap bende de aynı sorun olmuştuAllah allah Futbu'ya giriyorum, @OzaN'ın verdiği linke tıklıyorum 404 hatası veriyor 😕 3 sezondur hep aynı olay
Aga giriş yapmadıysan giriş yap bende de aynı sorun olmuştu
Yarın gece yapalım. Daha takımlarını almayanlar bile var.ilk mac ne zamandi
Antrenmanlar var mı bugün peki ?Yarın gece yapalım. Daha takımlarını almayanlar bile var.