- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
hakime hanımın hali korkuttu beni.
Fragman çok iyi..
Nasıl bitti ki bu bölümün sonu ?
Bu hafta izlemicem fragmanları izleyemedim bu bölümü![]()
Mehmet saim bey kızıyla yani feride'yle mahiri birlikte sarılırken gördü ve bölüm bitti.Nasıl bitti ki bu bölümün sonu ?
Bu hafta izlemicem fragmanları izleyemedim bu bölümü![]()
çetin Tekindor daha sezonun bitmesine 6 ay varken harcanırmı bilemedim?olumsuz bir karar çıkacak gibi![]()
2 kere okudum 3.de anladımsonunda feride ile yasin evlenmeye karar verdi![]()
Şimdi tv'de gördüm çok iyi olmuş bu fragman. Haftaya Nazif rolunun üstüğünle 12'lere vuracaktır dizi![]()
Eğer harcanırsa ve idam gerçekleşirse 3.sezon garanti gibi olur heraldeçetin Tekindor daha sezonun bitmesine 6 ay varken harcanırmı bilemedim?
Harcansa diziye ayrı bir çatışma katar orası ayrı.
çetin Tekindor daha sezonun bitmesine 6 ay varken harcanırmı bilemedim?
Harcansa diziye ayrı bir çatışma katar orası ayrı.
Haftaya ayakta izliyecen hop oturup hop kalkıcan yerinde duramıyacan![]()
Haftaya ayakta izliyecen hop oturup hop kalkıcan yerinde duramıyacanilk bir saat uyumamak için kendimi zor tuttum
neyseki son 20 dakika fırtına gibiyditüm sıkıntımı silip süpürdü
![]()
idam edilip diziden ayrılsa mahir babasının intikamını almak için kabadayı olur bizde aksiyon izleriz fenamı?harcanacağını hiç sanmıyorum.
çetin tekindor bir sağlık sorunu yaşamadığı müddetçe dizi bitene kadar ayrılmaz ve çıkarmazlar diziden zaten çıkarsalar dizi yarı değerini kaybeder![]()
idam edilip diziden ayrılsa mahir babasının intikamını almak için kabadayı olur bizde aksiyon izleriz fenamı?
uzarsa reytingler düşer,bunuda ezelin ikinci sezonunda olduğu gibi kenan istemez.Eğer harcanırsa ve idam gerçekleşirse 3.sezon garanti gibi olur heraldeUmarim 2 sezonluk dizilerden olur
![]()
Haftaya ayakta izliyecen hop oturup hop kalkıcan yerinde duramıyacan![]()