Karadayı 50.Bölüm Fragmanı

Şimdi tv'de gördüm çok iyi olmuş bu fragman. Haftaya Nazif rolunun üstüğünle 12'lere vuracaktır dizi:X

çetin Tekindor daha sezonun bitmesine 6 ay varken harcanırmı bilemedim?
Harcansa diziye ayrı bir çatışma katar orası ayrı.

harcanacağını hiç sanmıyorum.

çetin tekindor bir sağlık sorunu yaşamadığı müddetçe dizi bitene kadar ayrılmaz ve çıkarmazlar diziden zaten çıkarsalar dizi yarı değerini kaybeder:)

Haftaya ayakta izliyecen hop oturup hop kalkıcan yerinde duramıyacan :D

her hafta öyle bir umutla oturuyoruz, ama çok uzun olduğu için dizi süresi ,mecburen bakışmalı rahvan kısımlar çekiliyor.. tabi bize eziyeti kalıyor:)

harcanacağını hiç sanmıyorum.

çetin tekindor bir sağlık sorunu yaşamadığı müddetçe dizi bitene kadar ayrılmaz ve çıkarmazlar diziden zaten çıkarsalar dizi yarı değerini kaybeder:)
idam edilip diziden ayrılsa mahir babasının intikamını almak için kabadayı olur bizde aksiyon izleriz fenamı?

idam edilip diziden ayrılsa mahir babasının intikamını almak için kabadayı olur bizde aksiyon izleriz fenamı?

2 saat aksiyon çekemeyeceklerine göre arayı dolduracak oturaklı nazif sözleri mutlaka bir ihtiyaç olur :) naziften başka o boşluğu dolduracak kaarkter yok dizide:)

Eğer harcanırsa ve idam gerçekleşirse 3.sezon garanti gibi olur heralde(b) Umarim 2 sezonluk dizilerden olur:(
uzarsa reytingler düşer,bunuda ezelin ikinci sezonunda olduğu gibi kenan istemez.
düşük reyting aldığı zaman mutlaka rahatsız oluyordur.
birdaha o hatayı yapacağını sanmıyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato