Bende şaşırdım niye öyle oldu bende bişey anlamadımdemin sana yazdığım mesaj niye senin mesajdan sonra değilde önce ekrana yansıdı?)
hiçbişey anlamadım?
Bende şaşırdım niye öyle oldu bende bişey anlamadımdemin sana yazdığım mesaj niye senin mesajdan sonra değilde önce ekrana yansıdı?)
hiçbişey anlamadım?
bende ona şaşırdım vallahi.demin sana yazdığım mesaj niye senin mesajdan sonra değilde önce ekrana yansıdı?)
hiçbişey anlamadım?
Eğer harcanırsa ve idam gerçekleşirse 3.sezon garanti gibi olur heraldeUmarim 2 sezonluk dizilerden olur
![]()
2 sezondur Mahir KABADAYI olacak diye bekleniliyoridam edilip diziden ayrılsa mahir babasının intikamını almak için kabadayı olur bizde aksiyon izleriz fenamı?
Umarım yapmazuzarsa reytingler düşer,bunuda ezelin ikinci sezonunda olduğu gibi kenan istemez.
düşük reyting aldığı zaman mutlaka rahatsız oluyordur.
birdaha o hatayı yapacağını sanmıyorum.
küçük nazif mahir esmer olduğundan karadayı diyor.2 sezondur Mahir KABADAYI olacak diye bekleniliyorKARADAYI isminden dolayı heralde
KARADAYI'nın açıklaması yapılması dizide Küçük Nazif soy adlari Kara oldugundan Mahir'e KARA-dayı diyor diye yorumladım. Sonrasında Mahir'in Kabadayı olur heralde senaryosundan vazgeçtim
![]()
kışkırtıcı?
izle beni diyor
Yok cidden çok beğendim. Özellikle Bergüzarın oyunculuğu çok iyi fragmanda.![]()
Karadayı 50.Bölüm 2'inci fragmanını izleyebilirsiniz.
@Forumdash @Yakamoz-Asi @Yasin93 @ABAY_06 @XanTier @WesTxCoasT @vadikızı
@darksaal @takas @ozgur2113 @kvp @EveN @BesaleT @destere @Polat Şaşmaz
Aksiyon iyidir gelsin reytingler.ikinci fragman çok daha güzel olmuş mahir ve turgut karşıkarşıya heyecanlı bir bölüm olacak![]()
Bakan beyin plani anlasildi Turgut'u vurdurup sucu Mahir'in uzerine aticak.2.fragman da çok iyi. 2.sezon tanıtımındaki sahne bu bölümde olacak galiba. Turgut vurulacak ve Mahir hastaneye yetiştirmeye çalışacak.
Aksiyon iyidir gelsin reytingler.
Aksiyon iyidir gelsin reytingler.
Bakan beyin plani anlasildi Turgut'u vurdurup sucu Mahir'in uzerine aticak.
bence asılmayacakBence asilacak![]()
bence asılmayacak
iddiasına varmısın? kaybeden almedaya laf atacak