düşen güzel olunca düşüş de güzel oliyiRevenge – Sneak Peek
Ekli dosyayı görüntüle 25300
o nasıl düşüş ya
@Bully @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx
çok kibar düştü , bizimkilerde paldır kürdül düşerlerdüşen güzel olunca düşüş de güzel oliyi
dizinin içine türk senarist kaçmış bence
Olabiletesi var Kanal D burdan yönlendiriyordur diziyidizinin içine türk senarist kaçmış bence
bence hamile kısmı oyun
Olursa Aiden'dan olsun amabence hamile kısmı oyun
adını da forumdash ın gerçek adı aruk koysunlarOlursa Aiden'dan olsun ama
Aruk mu??? bide ciddi ciddi söylemez mi Duyanda ehsah sanıyor sonra bana senin gerçek adın şu mu diyorlaradını da forumdash ın gerçek adı aruk koysunlar
faruk yani adını duydukça aiden gibi kıl kuyruk birisi aklıma geliyorAruk mu??? bide ciddi ciddi söylemez mi Duyanda ehsah sanıyor sonra bana senin gerçek adın şu mu diyorlar
Olayı taşirmadan söylim adım Faruk maruk değil. Konuyu sonradan görüp bilinç altı yapıp bana sorulmasınfaruk yani adını duydukça aiden gibi kıl kuyruk birisi aklıma geliyor
medcezir izlersen anlamazsın .ssOlayı taşirmadan söylim adım Faruk maruk değil. Konuyu sonradan görüp bilinç altı yapıp bana sorulmasın
Ayrıca Faruk ve Aide'ın akla gelmesi Ahmet diye seslendiğinde Zeynep'in sana dönüp "efendim"demesi gibi bişey olmuş
Çağatay girsin rüyana Daha ne diyim sanamedcezir izlersen anlamazsın .ss
rüyamlarım serenay a rezerveÇağatay girsin rüyana Daha ne diyim sana
İstenmeyen tüy olmadık yerde çıkarmişrüyamlarım serenay a rezerve
senin de oranda buranda çıban çıksın.ssİstenmeyen tüy olmadık yerde çıkarmiş
Bizim burda kar yağiıyor Tutmadı dualarınsenin de oranda buranda çıban çıksın.ss
burası sohbet yeri değilsenin de oranda buranda çıban çıksın.ss