ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

Birisi öldüğünde ölüyü görmeden inanmam :F Lydia hep aklımda soru işareti olarak kalmişti:X Niye hatırlamıyorum ölümünü diyip duruyordum:F:F
gösterilmediği için olabilir mi :F

bu arada emily vuracak olan aiden mış gibi gösteriliyor aiden charlotte ın bilgisayrından emily i vuracak silahı aldı suçu vicky e atacaklar gibi ama son anda bişi olup başkası vuracak bence :D

gösterilmediği için olabilir mi :F

bu arada emily vuracak olan aiden mış gibi gösteriliyor aiden charlotte ın bilgisayrından emily i vuracak silahı aldı suçu vicky e atacaklar gibi ama son anda bişi olup başkası vuracak bence :D
Sende öyle olmadın mı hacı ya :F:F Hani dizilerde hafıza kaybı olur ya kendimi hep intikam'da leyla'yi görünce öyle hissediyodum sanki:F:F

Sezon başindan beiridir bende Aiden vuracak diyorum öyle de gidiyor. Aiden'in Nolan ile yapacak oldugu gizli iş ne olacak acaba??? :X

Sende öyle olmadın mı hacı ya :F:F Hani dizilerde hafıza kaybı olur ya kendimi hep intikam'da leyla'yi görünce öyle hissediyodum sanki:F:F

Sezon başindan beiridir bende Aiden vuracak diyorum öyle de gidiyor. Aiden'in Nolan ile yapacak oldugu gizli iş ne olacak acaba??? :X
son anda bişiler olur plan bozulur bence:F

bakalım lydia neler yapacak :F

ben ondan yine bir düşme sahnesi bekliyorum , geçen ki tatmin etmemişti :F
ölmez ki :F

3 x8'i izledim. Çok iyi bölümdü. Lydia döndü ya lan vışşhh. 😱 Emily Sara tehlikesini bir hamleyle savdı başından. Yok böyle intikamcı enfesto. :F Ama ara verilecek galiba kötü. Fragman çok iyi çünkü. Neyse bu ara İntikam'a da bir nefes alma şansı olur. :D