7 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

@Forumdash ile konuştugumuz konu senaristinde kafasına yatmamış. seyirciye açıklamak istemiş. ata ile fatih uzun bir tirat yaptılar )))) ama dizinin başında asuman bu sırrı tuttu sıra bu sırrı bend tutacağım dedi. şimdi fatihin iş yerindeki konuşmada ayşenin iyiliği için gizliyorum dedi ))) senariste tam karar verememiş niye gizlediğini bu sırrı ))) yaw insanın gerçek babsını ölmediğini ögrenmesi nasıl bir zarar verir aksine eşeğinin kayboldugunu sanan ayşenin aslında eşeğinin kayboldugunu görüp sevinir ))))

@Forumdash ile konuştugumuz konu senaristinde kafasına yatmamış. seyirciye açıklamak istemiş. ata ile fatih uzun bir tirat yaptılar )))) ama dizinin başında asuman bu sırrı tuttu sıra bu sırrı bend tutacağım dedi. şimdi fatihin iş yerindeki konuşmada ayşenin iyiliği için gizliyorum dedi ))) senariste tam karar verememiş niye gizlediğini bu sırrı ))) yaw insanın gerçek babsını ölmediğini ögrenmesi nasıl bir zarar verir aksine eşeğinin kayboldugunu sanan ayşenin aslında eşeğinin kayboldugunu görüp sevinir ))))
eee yine sen kendin diyordun ya hacı!! Çocuklarin psikolojisi bozulmasın diye :F Ayşende onun çocugu olduguna göre:F

neyi anlamadınız!atv'nin uzun özetli bütün dizileri iyi reyting alıyor.

Anladık şimdi. Sinirlenme. :) @sürgünüm

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.62 2) STAR: 8.67 3) FOX: 6.95 4) ATV: 4.53 5) KANALD: 3.01

Şefkat Tepe 10 reytinge dayanmış, tebrikler Samanyolu TV'ye! :)

Fatih Harbiye de 7 reytinge dayandı, tebrikler FOX'uma! :)

Bugünün Saraylısı ve Arka Sokaklar'da gayet iyi durumdalar bence. :)

Arka Sokaklar harika ya konu olarak süper çok heyecanlı yükselir umarım. :) , :) .

Fatih Harbiye 21:45 - 22:00 anlığında 7.50 ve üstü reyting alacak bence. Merakla bekliyorum o anlığı bakalım. :)

Arka Sokaklar'da heyecan tavan iyi gidecektir Anlık'ta. :) .

Adını Kalbime Yazdım başlasa da izlesem. :) .

Ba58LVsIAAEOzeH.jpg large.jpg

21.50 Jenerik! Reklam!
22.03 Reklam dönüşü! Yeni bölüm başladı!
22.06 Yeni bölüm reklam!
22.17 Yeni bölüm reklam dönüşü!
23.43 Yeni bölüm reklam!
23.46 Yeni bölüm reklam dönüşü!
23.47 Yeni bölüm reklam!
23.59 Yeni bölüm reklam dönüşü!
00.18 Yeni bölüm reklam!
00.33 Yeni bölüm reklam dönüşü! Bitti!

Son düzenleme:
Aky yanlış dilimde reklama girdi. Fatih Harbiye'nin yokluğunda iyi başlayabilirdi..

eee yine sen kendin diyordun ya hacı!! Çocuklarin psikolojisi bozulmasın diye :F Ayşende onun çocugu olduguna göre:F
çocukların dedim diğer bir çocuguda var ki onllarda çocuk sayılmaz artık )))))) bu sırrın 5. bölümdür sürmesinin pek bi anlamı yok senariste bunun farkında sürekli farklı bahaneler uyduruyor işte ))) iki farklı sahnede farklı bahaneler üretmesi bunu gösteriyor basit senarist refleksi kendi de inanmıyor ))))

bak söylememsi diğer kızının psikolojisini bozuyor karısınında şüphesi artıyor .. bu durumda en matıklısı gerçekleri açıklaması ama senarist hiakyeyi zorluyor

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy