Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bence oktay kaynarca'yla ilgisi yok. Eğer öyle olsaydı kenan imirzalıoglu ve kıvanç'ın da dizileri tutmazdı. Çünkü onlar da devamlı ekrandalar ve dizileri tutuyor. Senaryo için diyiyorsan tamam 🙂 oktay'ın son dizileri reyting anlamında iyi değillerdi.oktay kaynarca'dan bıktı millet. tutmuyor artık...
20.00.00 EFSANE BAŞLADI !
20.38 EFSANE ÖZET BİTTİ
20.39 EFSANEYENİ BÖLÜM BAŞLADI
20.42 EFSANE 1.Kuşak Reklam
20.59 EFSANE 1.Kuşak Reklam Dönüşü
21.45 EFSANE 2.Kuşak Reklam
22.00 EFSANE 2.Kuşak Reklam Dönüşü
22.45 EFSANE 3.Kuşak Reklam
23.00 EFSANE 3.Kuşak Reklam Dönüşü
23.24 EFSANELER EFSANESİ BİTTİ (saate tam bakamadım ama böyle bitti sanırım
@Yakamoz-Asi aga bu konunun ilk mesajına ekler misin ? Ben denedim mesaj yazamadım
Vadi nin yoklugunda Oktay Kaynarca nin hatrina br göz attik o yüzden ilk bölüm iyi gitti o kadar... Mesela ben gecen hafta Inadina Yasamak'i izledim bu hafta ise yine Vadi ye döndüm...
Tamam hadi sen döndün de..geçen seneki intikam ı izleyen kitle nereye kayboldu....birden düştü dizi.....
20.00.00 EFSANE BAŞLADI !
20.38 EFSANE ÖZET BİTTİ
20.39 EFSANEYENİ BÖLÜM BAŞLADI
20.42 EFSANE 1.Kuşak Reklam
20.59 EFSANE 1.Kuşak Reklam Dönüşü
21.45 EFSANE 2.Kuşak Reklam
22.00 EFSANE 2.Kuşak Reklam Dönüşü
22.45 EFSANE 3.Kuşak Reklam
23.00 EFSANE 3.Kuşak Reklam Dönüşü
23.24 EFSANELER EFSANESİ BİTTİ (saate tam bakamadım ama böyle bitti sanırım
@Yakamoz-Asi aga bu konunun ilk mesajına ekler misin ? Ben denedim mesaj yazamadım
23.30 olacak bitiş @Yakamoz-Asi aga
4'üncü kuşak reklam saatini yazmamışsın.
23:15'te reklama girdi,23:30'da bitti.
foxda ne varsa bayağı gideri var..
Umutsuz Ev Kadınları.![]()
helal olsun umutsuzlara,,, umutsuz vaka demiştim şaşırttılar beni?
Perşembe iyi gidiyor ama kısa olduğu için düşük alıyor tek bölüm olsa toparlayacak.![]()
Tns'de bu kadar iyi gitmiyohelal olsun umutsuzlara,,, umutsuz vaka demiştim şaşırttılar beni?
Tns'de bu kadar iyi gitmiyo![]()
2'nide toplasın gine doğru sonuç çıkmaz gibime geliyotns umutsuz vaka tns yi dikkate almıyorum artık, yine sbt iyidir ona göredenize düşen yılana sarılır bizimki o durum
![]()
2'nide toplasın gine doğru sonuç çıkmaz gibime geliyo![]()
Valla Msn daha iyi o gelse Tns'nin yerine denek sayısı kaç Mns^'deikisini toplayıp çöpe atar mns yi dikkate alırız başkada çaresi yok bunun![]()