5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İnadına yaşamak nası bıçu kadar düşer? İnanılcak gibi değil artık. Vicdan tarzı diziler koyarsın yüksek almaz, totele hitaben iy koyarsın şok düşüş yaşar, arka gibi aksyon koyarsın hafta içi tekrarına geçilir komedi koyarsın tutmaz? Allah aşkına ne tutar ki artık bu saatten sonra? Deneklerle kanal d aleyhinde oylanılmış resmen. Bi zamanlar her yağımı tutuyor, şike var diyenler ; şimdi her yapımı tutmadığında niye şike var demiyolar?
İy tam tns'ye göre bi iş ama yine düşmüş. İnanılcak bi tarafı kalmadı artık bu reytinglerin. Vadiyi koysunlar kanal d ye , 14 ten 7 ye düşmezse bende bişey demiyorum, sırf kanal d'de diye..

Kesinlikle katılıyorum...İzlenen bir dizi hayatta birden bire bu kadar düşemez..tamam her hafta kan kaybeder ama birden düşüşe geçmesi imkansız...reyting şirketi ile ne husimet var anlayamadım gitti....

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 6.7 2) STAR: 4.85 3) FOX: 4.15 4) KANALD: 2.97 5) SMNYL TV: 1.8

Umutsuz Ev Kadınları 4.15 harika!

Kesinlikle katılıyorum...İzlenen bir dizi hayatta birden bire bu kadar düşemez..tamam her hafta kan kaybeder ama birden düşüşe geçmesi imkansız...reyting şirketi ile ne husimet var anlayamadım gitti....
Şirketle bi derdi yok. Hğkemetin doğan grubuyla derdi var. Üstelik dizi yani yavana atılcak basit bi dizi değil. Tns'nin isteklerini yerine getiren bi dizi bi anda 5 reyting kaybedemez. Yani bu kadar büyük bi haksızlık veya saçmalığı görmüyo değiliz...

İnadına yaşamak nası bıçu kadar düşer? İnanılcak gibi değil artık. Vicdan tarzı diziler koyarsın yüksek almaz, totele hitaben iy koyarsın şok düşüş yaşar, arka gibi aksyon koyarsın hafta içi tekrarına geçilir komedi koyarsın tutmaz? Allah aşkına ne tutar ki artık bu saatten sonra? Deneklerle kanal d aleyhinde oylanılmış resmen. Bi zamanlar her yağımı tutuyor, şike var diyenler ; şimdi her yapımı tutmadığında niye şike var demiyolar?
İy tam tns'ye göre bi iş ama yine düşmüş. İnanılcak bi tarafı kalmadı artık bu reytinglerin. Vadiyi koysunlar kanal d ye , 14 ten 7 ye düşmezse bende bişey demiyorum, sırf kanal d'de diye..

Yalnız şu da var, Sbt de İntikam anlıklara giremiyor girsede en fazla 3 alabiliyor ama Tns de Totalde 4 A/B de 5 alabiliyor. Sorun Sbt de. Kanal D'yi düşürüyor. İnadına Yaşamak yarın Tns de daha farklı sonuçlar alıcak.

Zirvenin adi belli! Arkamizdakiler istedikleri gibi siralansin :)

Bu arada Vadi düsük gelirken biz sorun AGB de diyince bazi forumdaslar mazeret uydurmayin, tabi canim tabi gibi yorumlar atiyordu ama simdi bakiyorumda kendileri SBT ve TNS yd takmislar kafayi

Yalnız şu da var, Sbt de İntikam anlıklara giremiyor girsede en fazla 3 alabiliyor ama Tns de Totalde 4 A/B de 5 alabiliyor. Sorun Sbt de. Kanal D'yi düşürüyor. İnadına Yaşamak yarın Tns de daha farklı sonuçlar alıcak.
Ne kadar farklı bi sonuç alabilir ki ? Totel en fazla 3.5 , ab 4.5-5.5 arası bi şey alır belki almaz. Ben bu sonuçların artık ciddi olduğunu filan düşünmüyorum ve soğudum. İnan gece filan bakıyorum öyle. Çünkü bariz bi şekilde yapılan bi haksızlık var bana göre ve bu da beni huzursuz ediyor ve haliyle uzaklaşıyorum anlıklardan ve rtg lerden..

Bazıları agb zamanında bu kadar hassasken bu durumlara şimdi niye kocaman tutarsızlıklar karşısında hiçbir kelime yazmıyorlar asıl. :))))))))

Sbt nin vadi anlıklarına bakmayın , yarın tns 3 reyting gibi bi rakamla şişirir ve 14-15 alır. :):)

Masıl dı intikam bu bölüm? Kaçırdım..
En sıkıcı bölümlerden biriydi diyebilirim. Ali'nin Şahika'yı vurma muhabbeti dışında bir numarası yoktu bölümün..

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 4.95 2) ATV: 4.24 3) KANALD: 3.32 4) STAR: 2.81 5) SMNYL TV: 2.07

geçip geçmemesini değerlendirebilmemiz için önce dizinin kaliteden ödün vermemesi lazım geçen hafta çok iyi bir giriş yaptı(reyting olarak söylemiyorum izlenebilirlik olarak) bu hafta geçen haftaki bölümden eser yoktu yani dizi kalitesini korusa şu an reytinglerini ayrıca konuşurduk yarın inadına yaşamak reytingde 20 alsada benim için başarılı bir bölüm değildi bu, ben bugün izlediğim bölümden sıkıldıysam reytingde kaç aldığı kimin umrunda:) umarım dizi düzelir ne diyelim umut fakirin ekmeği ye ye bitmez:))

gelen gideni aratir diye bosuna dememisler...kanal d yine yaya kalmis...farkina varsa bari:)

geçen hafta vadi yoktu, o yüzden inadına yaşamak o kadar reyting aldı. bu hafta düşmesi normal.
ayrıca yayınlanan reytingin çok düşük reyting alması tutmayacak bir dizi olduğunu gösterir.
sorunu kanal d'nin dizilerinde aramak lazım.
oktay kaynarca'dan bıktı millet. tutmuyor artık...

Vadi nin yoklugunda Oktay Kaynarca nin hatrina br göz attik o yüzden ilk bölüm iyi gitti o kadar... Mesela ben gecen hafta Inadina Yasamak'i izledim bu hafta ise yine Vadi ye döndüm...

Ne kadar farklı bi sonuç alabilir ki ? Totel en fazla 3.5 , ab 4.5-5.5 arası bi şey alır belki almaz. Ben bu sonuçların artık ciddi olduğunu filan düşünmüyorum ve soğudum. İnan gece filan bakıyorum öyle. Çünkü bariz bi şekilde yapılan bi haksızlık var bana göre ve bu da beni huzursuz ediyor ve haliyle uzaklaşıyorum anlıklardan ve rtg lerden..

Bazıları agb zamanında bu kadar hassasken bu durumlara şimdi niye kocaman tutarsızlıklar karşısında hiçbir kelime yazmıyorlar asıl. :))))))))

Bazilari AGB zamaninda cok büyük bir tutarsizlik varken neden ses cikarmiyorduda Vadi ile alay etmek icin foruma giriyordu acaba bence bunu sorsan daha iyi olur? Evet simdi Kanal D ne yayinlasa tutmuyor ama AGB zamaninda ise tam tersi bir durum vardi adamlar ne yayinlasa rahat 7-8 Reyting aliyordu! Kanal D de izlenen Akasya Duragi Star Tv de izlenmedi! Kanal D de Reyting rekorlari kiran Genis Aile Star Tv de ilk 10 a girmedi! Kanal D de cok izlenen Kücük Sirlar transfer olduktan sonra batti! Hemen hemen hergün Kanal D zirvede idi ATV veya digerleri ne yaparsa yapsin 5-6 reytingi gecemiyordu! O zamanlar Kanal D asiklarinin sesi neden cikmadi! Vadi bir hafta AB de 9 Reyting alirken diger hafta 5 e düsüyordu! Vadi 2 Reyting yükselse rakibi 3 Reyting yükseliyordu...

20.00.00 EFSANE BAŞLADI !
20.38 EFSANE ÖZET BİTTİ
20.39 EFSANEYENİ BÖLÜM BAŞLADI
20.42 EFSANE 1.Kuşak Reklam
20.59 EFSANE 1.Kuşak Reklam Dönüşü
21.45 EFSANE 2.Kuşak Reklam
22.00 EFSANE 2.Kuşak Reklam Dönüşü
22.45 EFSANE 3.Kuşak Reklam
23.00 EFSANE 3.Kuşak Reklam Dönüşü
23.24 EFSANELER EFSANESİ BİTTİ (saate tam bakamadım ama böyle bitti sanırım :)

@Yakamoz-Asi aga bu konunun ilk mesajına ekler misin ? Ben denedim mesaj yazamadım