5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi nin yoklugunda Oktay Kaynarca nin hatrina br göz attik o yüzden ilk bölüm iyi gitti o kadar... Mesela ben gecen hafta Inadina Yasamak'i izledim bu hafta ise yine Vadi ye döndüm...

Bazilari AGB zamaninda cok büyük bir tutarsizlik varken neden ses cikarmiyorduda Vadi ile alay etmek icin foruma giriyordu acaba bence bunu sorsan daha iyi olur? Evet simdi Kanal D ne yayinlasa tutmuyor ama AGB zamaninda ise tam tersi bir durum vardi adamlar ne yayinlasa rahat 7-8 Reyting aliyordu! Kanal D de izlenen Akasya Duragi Star Tv de izlenmedi! Kanal D de Reyting rekorlari kiran Genis Aile Star Tv de ilk 10 a girmedi! Kanal D de cok izlenen Kücük Sirlar transfer olduktan sonra batti! Hemen hemen hergün Kanal D zirvede idi ATV veya digerleri ne yaparsa yapsin 5-6 reytingi gecemiyordu! O zamanlar Kanal D asiklarinin sesi neden cikmadi! Vadi bir hafta AB de 9 Reyting alirken diger hafta 5 e düsüyordu! Vadi 2 Reyting yükselse rakibi 3 Reyting yükseliyordu...
Hepsi kanal d'den başka kanala geçtiklerinde zaten yolun sonuna gelmişlerdi, kanal d'de final yapmasınlarda başka bi kanal da bitirilsin amacı vardı.

İnadına Yaşamak total'de çok kötü gitmiş AB'de idare eder gitmiş:X @beyazsoy'a selam olsun "tarihi eserler hala değer görüyormuş" :F:F
İntikam artmiş mi(b) AB'de uzun zamandır ilk 10 dişi görünce bi afalladim 😱

Bu arada reytinglerde sanki değişim söz konusu. AB kısmen biraz daha AB olmuş gibi.Yarın Medcezir dizisiyle belli olur herşey birde YAlan Dünya'nın artmasıyla:F #ForumdashDemişti etiketiyle beni desteklersiniz :F:F

Eğer böyle hafif değişim söz konusuysa Karadayı'mı şimdiden merak ediyorum @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @destere @sürgünüm

@xBUGRAx "Böğünün Saraylısı" bu hafta tekrarlari AB'de çok iyi gtmiş cmts akşamını bekle :F

13'ü göremiyen kvp 14 almış.:)))) heekese keşke böyle şişirilme yapılsa. :)
2. Olan inadına yaşamak ilk 20'de yok. Tns farkı:):) ya da kanal d'de olma farkı:)))
İntikam hala çok yetersiz her iki kısımda...
Firuze zaten tutmayacak bi işti, ama yakında o da büyük yükseliş yaşarsa şaşırmam. :)))

bu reytingler ne böyle!!! geçen haftaya göre aramızda kalsinin ve benim hala umudum varın ab reytingi ziplamis üstelik kurtlar Vadisi varken ilginç . kurtların ab ile Total farkı ne olmuş böyle bu şaka mı.??? resmen Total ile ab arasında 2 kat fark olacak Şefkat Tepe'de bile fark okadar değil çok çok ilginç.. normalde ara verildiği zaman dizinin reytingi düşerdi kurtlarinki artmış Allâh Allâh.. günlük dizileri konusmuyoruz bile.. çocuklar duymasın iki hafta öncesine kadar 4 reyting alırken 1 reytinge düşmüş ilginç...

zaten fire ve inadına yasamagin bu tns de tutma şansı yok. inadına yaşamak kurtlar karşında çekilip pazartesine alınıp tempoyu artirirsa şansı var diğer türlü nal toplar. firuzenenin başlaması hata

İnadına Yaşamak total'de çok kötü gitmiş AB'de idare eder gitmiş:X @beyazsoy'a selam olsun "tarihi eserler hala değer görüyormuş" :F:F

Bu arada reytinglerde sanki değişim söz konusu. AB kısmen biraz daha AB olmuş gibi.Yarın Medcezir dizisiyle belli olur herşey birde YAlan Dünya'nın artmasıyla:F #ForumdashDemişti etiketiyle beni desteklersiniz :F:F

Eğer böyle hafif değişim söz konusuysa Karadayı'mı şimdiden merak ediyorum @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @destere @sürgünüm

@xBUGRAx "Böğünün Saraylısı" bu hafta tekrarlari AB'de çok iyi gtmiş cmts akşamını bekle :F

Zaten Ab'de ilk 10 oluyor hep.Total'de çok düşük geliyor.:T:

AB kitlesi artmis bu hafta ama. Gecen hafta TVR orani 40'lari cok zor gördü, 36-38'lerde geziyordu. Bu hafta 40'larda geziyor.

2 gruptada düşmüş intikam Karadayı İnş dediğin gibi olur ama pek güvenmiyorum Tns'ye :ppp:

3 reyting çok değerli. ab reytingi klasik kanal d reytingi haftaya o da hafif düşer reklamli yayinlasin hele Bi))

vışşhhh ne güldüm geçen hafta zirveye oynayan inadına yaşamak yok olup gitmiş :F
firuze de tutmamış yeni sistemde dizi tutmayacak gibi eskilerle idare edicez artık
intikam artmamış berenin yaralanmasına rağmen destere izleyici kitlesi beren ölecek sanıp diziyi izlemedi zaar
vadi ağır totalin de dibi olmuş o fark ne öyle 😱 stv diziyi transfer çalışmalarına başlarsa şaşırmamalı
aramızda kalsın iyi gitmiş,sevindim hakediyor :)