4 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Valla onu bunu bilmiyorum. Haftaya bugün ben Sevdaluk'u ekranda görmezsem Show TV'nin başlatacağı diğer Show umrumda değil. A.Ş.K.'ın günü değişti diye Show TV'yi açtım daha yeni öğrendim Sevdaluk'un ertelendiğini ve acayip sinir oldum. :T:

Vicdan'a baktım biraz, fazla bakamadım ama pek beğenmedim. Oyuncular çok zayıf kalmış gibi görünüyor...

Nasil olsa baslayacak. Önemli olan öz baslayacak mi. Yani kalici olabilecek mi. Sinirlenmeye degmez. En azindan diger dizi hakkinda bir fikir edinmis oldun. :)

Pis yediliye nolmus boyle ya her hafta silah cikiyo gani rating icin dansoz olmus resmen ilk basladiginda boylemiydi harbiden komedi dizisiydi gani nin dizileri en fazla 2 sezon surmeli bence

Valla onu bunu bilmiyorum. Haftaya bugün ben Sevdaluk'u ekranda görmezsem Show TV'nin başlatacağı diğer Show umrumda değil. A.Ş.K.'ın günü değişti diye Show TV'yi açtım daha yeni öğrendim Sevdaluk'un ertelendiğini ve acayip sinir oldum. :T:

Vicdan'a baktım biraz, fazla bakamadım ama pek beğenmedim. Oyuncular çok zayıf kalmış gibi görünüyor...

Ben ilk yarım saate baktım biraz tanıtım amaçlı olmuş.Olayları belirtmek için biraz basit başlamış.Diğer kısmı izleyeceğim ona göre bir yorum yaparım yine.:DAma çok kötü değildi.:D

Nasil olsa baslayacak. Önemli olan öz baslayacak mi. Yani kalici olabilecek mi. Sinirlenmeye degmez. En azindan diger dizi hakkinda bir fikir edinmis oldun. :)
Vicdan'a öyle ya da böyle bakacaktım zaten fragmanlarını beğendiğim için ama fragmana göre olsaydı fethederdi beni ama öyle olmadı maalesef...

Sevdaluk'da İnş. haftaya bugün güzel bir şekilde hem reytinglerde hemde bölümünün kalitesiyle izleyicileri ekrana bağlayacak İnş. :)

Ben ilk yarım saate baktım biraz tanıtım amaçlı olmuş.Olayları belirtmek için biraz basit başlamış.Diğer kısmı izleyeceğim ona göre bir yorum yaparım yine.:DAma çok kötü değildi.:D
Yok çok kötü demedim ama fragmanlardan sonra daha iyi bir iş bekliyordum ben. Beklentilerimin altında yani, onu kast ettim. :)

madem bu kadar mükemele dizi ne vaat ediyor konusu ne ne izleyeceğiz dizide farklı olarak . eski aşlar mahallede tekrar buluşur ama bir sapık çıkar mahalledeki gençlere musallat olur. bunu mu izlyeceğiz yani. yeni olarak ne vaad ediyor hele bir anlat

nemi vaat ediyor?
izleyenler 3 vakte kadar milli piyangodan büyük ikramiyeyi kazanacakmış:))
diziler bişey vaat ediyor diye izlenmez, diziler kimi için hoş vakit geçirmek kimi için farklı dünyalar izlemek kimi için gerçek hayatın yansıması kimi için ise hayallerin gerçekleşmesidir .. kişiden kişiye beğeniler bu yüzden farklıdır..
bilmiyorum sen hangi diziyi ne gibi bir vaade kanıpta takip ediyorsun bilemem:)
benim vaatlerle işim yok izlerken aldığım haz yeterli benim için...

Vicdan'a öyle ya da böyle bakacaktım zaten fragmanlarını beğendiğim için ama fragmana göre olsaydı fethederdi beni ama öyle olmadı maalesef...

Sevdaluk'da İnş. haftaya bugün güzel bir şekilde hem reytinglerde hemde bölümünün kalitesiyle izleyicileri ekrana bağlayacak İnş. :)

Fragmanlari bende begendim lakin bölümü daha izlemedim. Ama Sevdaluk gelince bugün aldigi oranlari korumasi iyi olur dizi icin.

Fragmanlari bende begendim lakin bölümü daha izlemedim. Ama Sevdaluk gelince bugün aldigi oranlari korumasi iyi olur dizi icin.
Sevdaluk'dan ben AB'de çok iyi oranlar bekliyorum. Show şu Pis Yedili'yi dehleyip başlasın artık dizi. :X

Başları dediğim gibi tanıtım amaçlı olmuş ben devamından beklentiliyim hala.Yarın izlerim anca o kısmıda.:D
Yok ben ortalarında açtım zaten. Kızlar açmış öyle denk gelip baktım 10 - 15 dk. ama beklentimin altındaydı...