- Reaksiyon puanı
- 41,426
- Puanı
- 1,060
nurbanuyu unutuyorsunvicdan dizisine baktım baştan sona girişi gelişmesi sonucu itibarıiyle muhteşem bir dizi alacağı reytingler hiç umrumda değil .
en azından diziyi yorumlamak için özellikle yeni bir diziyi.... izleme zahmetinde bulunmak lazım.?
dizinin girişi her dizinin girişi gibi bir tanıtım aşamasından oluşur bodoslama konuya girilmez dizide karakterler zaman geçince yerli yerine oturur.. oyuncuları fazla iddialı isimler değildi ona rağmen bu diziyi baştan sona izleyeyim dedim ve iyiki izlemişim süper oyunculuklar, akıcı bir konu, güzel bir dizi çıkmış ortaya bundan sonra çarşambaları vicdan izliyorum.. sıfır reyting alsada umrumdaolmaz.. şu anda çarşamba yayınlanan yapımlar arasında rakiplerini ikiye katlayacak kalitede, bence tabi..
herkesce hürremin çopurlaşmış totosu daha çok rağbet görebilir ama umrumda da değil)
olabilir ikinizin de kalite kriteri aynı ne ka güzellik ne ka göğüs aman asalet o ka kaliteDestere begendiyse sans verilebilir. Carsamba bos bir günüm![]()
He valla ya . Bugünün Saraylısı'nın haberi çıktı Doksanlar coştu. Sevdaluk'un çıktı Pis Yedili coştu. Tns'yi anlamak güç.pis yedilide modaya uymuş dizi teksada dönmüş pardon okul teksasa dönmüş. polis molis güvenlik yok okulda çocuklar bezbol sopaları silahlarla geziyor ))) sbtcilere silah gösteremeey görün ekrana yapışıyor )))
Sevdaluk neden bugün başlamadı ya? Pis Yedili'de gün değiştirip geri eski gününe alınmış. Ben Show TV'nin başlatacağı Show'a...![]()
nurbanuyu unutuyorsun![]()
sen hayalgücünü katarsan izlersinseyirlik olabilir nurbanu ama diziyi izlemek için yeterli değil![]()
olabilir ikinizin de kalite kriteri aynı ne ka güzellik ne ka göğüs aman asalet o ka kalite![]()
vicdan dizisine baktım baştan sona girişi gelişmesi sonucu itibarıiyle muhteşem bir dizi alacağı reytingler hiç umrumda değil .
en azından diziyi yorumlamak için özellikle yeni bir diziyi.... izleme zahmetinde bulunmak lazım.?
dizinin girişi her dizinin girişi gibi bir tanıtım aşamasından oluşur bodoslama konuya girilmez dizide karakterler zaman geçince yerli yerine oturur.. oyuncuları fazla iddialı isimler değildi ona rağmen bu diziyi baştan sona izleyeyim dedim ve iyiki izlemişim süper oyunculuklar, akıcı bir konu, güzel bir dizi çıkmış ortaya bundan sonra çarşambaları vicdan izliyorum.. sıfır reyting alsada umrumdaolmaz.. şu anda çarşamba yayınlanan yapımlar arasında rakiplerini ikiye katlayacak kalitede, bence tabi..
herkesce hürremin çopurlaşmış totosu daha çok rağbet görebilir ama umrumda da değil)
bakmadın mı hiç 😱Gögüs olsaydi MY bakardik bastan![]()
He valla ya . Bugünün Saraylısı'nın haberi çıktı Doksanlar coştu. Sevdaluk'un çıktı Pis Yedili coştu. Tns'yi anlamak güç.)) My'yi mi koruyorlar acaba? @pompy.
![]()
Sevdaluk bi gelse de sonuclari o zaman gorsek yuzyil yari oranla dusecek ins.Yooo 2.23 almiş@denizz19
bakmadın mı hiç 😱
pompy'ce düşünmeyi öğrendim lo.Yılın en inanması güç tesbiti.![]()
Valla onu bunu bilmiyorum. Haftaya bugün ben Sevdaluk'u ekranda görmezsem Show TV'nin başlatacağı diğer Show umrumda değil. A.Ş.K.'ın günü değişti diye Show TV'yi açtım daha yeni öğrendim Sevdaluk'un ertelendiğini ve acayip sinir oldum.Show Tv show'unu kendi eliyle bitirdi. Mac'tan korktu gibi.
He valla ya . Bugünün Saraylısı'nın haberi çıktı Doksanlar coştu. Sevdaluk'un çıktı Pis Yedili coştu. Tns'yi anlamak güç.)) My'yi mi koruyorlar acaba? @pompy.
![]()