4 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Destere begendiyse sans verilebilir. Carsamba bos bir günüm :)

vicdan dizisine baktım baştan sona girişi gelişmesi sonucu itibarıiyle muhteşem bir dizi alacağı reytingler hiç umrumda değil .
en azından diziyi yorumlamak için özellikle yeni bir diziyi.... izleme zahmetinde bulunmak lazım.?
dizinin girişi her dizinin girişi gibi bir tanıtım aşamasından oluşur bodoslama konuya girilmez dizide karakterler zaman geçince yerli yerine oturur.. oyuncuları fazla iddialı isimler değildi ona rağmen bu diziyi baştan sona izleyeyim dedim ve iyiki izlemişim süper oyunculuklar, akıcı bir konu, güzel bir dizi çıkmış ortaya bundan sonra çarşambaları vicdan izliyorum.. sıfır reyting alsada umrumdaolmaz.. şu anda çarşamba yayınlanan yapımlar arasında rakiplerini ikiye katlayacak kalitede, bence tabi..
herkesce hürremin çopurlaşmış totosu daha çok rağbet görebilir ama umrumda da değil:))
nurbanuyu unutuyorsun :bhr:

Sevdaluk neden bugün başlamadı ya? Pis Yedili'de gün değiştirip geri eski gününe alınmış. Ben Show TV'nin başlatacağı Show'a... :bağır:

pis yedilide modaya uymuş dizi teksada dönmüş pardon okul teksasa dönmüş. polis molis güvenlik yok okulda çocuklar bezbol sopaları silahlarla geziyor ))) sbtcilere silah gösteremeey görün ekrana yapışıyor )))
He valla ya . Bugünün Saraylısı'nın haberi çıktı Doksanlar coştu. Sevdaluk'un çıktı Pis Yedili coştu. Tns'yi anlamak güç. :))) My'yi mi koruyorlar acaba? @pompy. :A

vicdan dizisine baktım baştan sona girişi gelişmesi sonucu itibarıiyle muhteşem bir dizi alacağı reytingler hiç umrumda değil .
en azından diziyi yorumlamak için özellikle yeni bir diziyi.... izleme zahmetinde bulunmak lazım.?
dizinin girişi her dizinin girişi gibi bir tanıtım aşamasından oluşur bodoslama konuya girilmez dizide karakterler zaman geçince yerli yerine oturur.. oyuncuları fazla iddialı isimler değildi ona rağmen bu diziyi baştan sona izleyeyim dedim ve iyiki izlemişim süper oyunculuklar, akıcı bir konu, güzel bir dizi çıkmış ortaya bundan sonra çarşambaları vicdan izliyorum.. sıfır reyting alsada umrumdaolmaz.. şu anda çarşamba yayınlanan yapımlar arasında rakiplerini ikiye katlayacak kalitede, bence tabi..
herkesce hürremin çopurlaşmış totosu daha çok rağbet görebilir ama umrumda da değil:))

madem bu kadar mükemele dizi ne vaat ediyor konusu ne ne izleyeceğiz dizide farklı olarak . eski aşlar mahallede tekrar buluşur ama bir sapık çıkar mahalledeki gençlere musallat olur. bunu mu izlyeceğiz yani. yeni olarak ne vaad ediyor hele bir anlat

Show Tv show'unu kendi eliyle bitirdi. Mac'tan korktu gibi.
Valla onu bunu bilmiyorum. Haftaya bugün ben Sevdaluk'u ekranda görmezsem Show TV'nin başlatacağı diğer Show umrumda değil. A.Ş.K.'ın günü değişti diye Show TV'yi açtım daha yeni öğrendim Sevdaluk'un ertelendiğini ve acayip sinir oldum. :T:

Vicdan'a baktım biraz, fazla bakamadım ama pek beğenmedim. Oyuncular çok zayıf kalmış gibi görünüyor...

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato