Geçen yazdan beri içimiz dışımız Kanal D oldu panpam. . Birazda başka kanallar Forum'da anılsın. .@Forumdash yine Show.😱Bıkmaz bu adam.
En çok yayınlanan demedim En çok izlenen dedimPazartesileri bi Karadayı ile bi Acun sadece 20+ reytingken cumartesi kaç yapımın toplamı ancak 20+ reytingacun+şt+as+fatih harbiye+lale devri+bugünün saraylısı+galip
Oldu olmasına da tozlu raflardaki tozlu haberlerin tozunu suratımıza üfledin gibi bişey olduEeeee olmadı mı. . Yazmıyım mı. .
Geçen yazdan beri içimiz dışımız Kanal D oldu panpam. . Birazda başka kanallar Forum'da anılsın. .
acun+şt özetleri ile 20 yi rahat devirEn çok yayınlanan demedim En çok izlenen dedimPazartesileri bi Karadayı ile bi Acun sadece 20+ reytingken cumartesi kaç yapımın toplamı ancak 20+ reyting
Oldu olmasına da tozlu raflardaki tozlu haberlerin tozunu suratımıza üfledin gibi bişey oldu
Daha @Forumdash 'a sözüm vardı. . ATV Fanı olucam ayriyetten Show TV'min kardeşi babında.Başarılsın bu konuda.
Özetleri çıkaracan O zaman pazartesi özetleride toplaacun+şt özetleri ile 20 yi rahat devir
pazartesi ikisinin özeti 30-32 alsın o gün acun+şt+as+fh bunlar 40 ı geçer diğerlerini saymiyim bileÖzetleri çıkaracan O zaman pazartesi özetleride topla
Söyle!!! canım benim benim canım (Cell-ohattin)
Saymayayım dediğin pazartesinden Kayp ve Beni Ha Şöyle Sevpazartesi ikisinin özeti 30-32 alsın o gün acun+şt+as+fh bunlar 40 ı geçer diğerlerini saymiyim bile
ben de diğerlerinisaymadım farkındaysan aky+bugünün saraylısı+galip+pySöyle!!! canım benim benim canım (Cell-ohattin)
Saymayayım dediğin pazartesinden Kayp ve Beni Ha Şöyle Sev
Galibi ayrı tut. O Allah'ın kaçında yayınlanıyor. PY'nin aldiği reytingle fark yaratıcaksan listede bişey demiyorum zatenben de diğerlerinisaymadım farkındaysan aky+bugünün saraylısı+galip+py