Altındağlı yakında zirveyi alacak. 😎 . Bak gör. 😎 .niye ferie nin buke den ne eksiği var hatta fazlası var
bugün de anlıyoruz ki pazartesi çok boş gün acunun aynı programla salı hali ortada
Altındağlı yakında zirveyi alacak. 😎 . Bak gör. 😎 .niye ferie nin buke den ne eksiği var hatta fazlası var
bugün de anlıyoruz ki pazartesi çok boş gün acunun aynı programla salı hali ortada
niye ferie nin buke den ne eksiği var hatta fazlası var
Altındağlı yakında zirveyi alacak. 😎 . Bak gör. 😎 .
fanlıkta son noktalarAcun'uma her şey yakışır.
Altındağlı yakında zirveyi alacak. 😎 . Bak gör. 😎 .
Salıda yayınlanan tüm programlarin reytingini topla birde pazartesinin yine hiç biri pazartesi kadar etmez heralde Pazartesi ve Cuma niyeyse tv en çok izlenen günler😕bugün de anlıyoruz ki pazartesi çok boş gün acunun aynı programla salı hali ortada
cuma ve cumartesi diyecektin zaarSalıda yayınlanan tüm programlarin reytingini topla birde pazartesinin yine hiç biri pazartesi kadar etmez heralde Pazartesi ve Cuma niyeyse tv en çok izlenen günler😕
fanlıkta son noktalar
@mrt-06 hemen araya show'u sıkıştırmada çok iyidir Yolunu buldumu hemen Show bkz: Lale Devri haberinde "Show'dan Fox'a transfer olan" demişKaradayı seyircisi laf etmeden lafa atladın.Seni gidi Show'cu.
Bence SBT şişirmesi de olabilir Furkan. , .Benim İçin Üzülme yarın ciddi yükselecek gibi
ben aktarırım bir ben olmak kolay mıYok artık.Senin smiley'n o.Senin cümlenin Acun'a aktarılmış hali.
acun+şt+as+fatih harbiye+lale devri+bugünün saraylısı+galip+aky+pycumartesi???
Eeeee olmadı mı. . Yazmıyım mı. .@mrt-06 hemen araya show'u sıkıştırmada çok iyidir Yolunu buldumu hemen Show bkz: Lale Devri haberinde "Show'dan Fox'a transfer olan" demiş
ben aktarırım bir ben olmak kolay mı
Artı olaraktan Adını Kalbime Yazdım. , .acun+şt+as+fatih harbiye+lale devri+bugünün saraylısı+galip