- Reaksiyon puanı
- 53,871
- Puanı
- 1,060
Kardeş hoşgeldin öncelikle. Dönüşünle birlikte uçtu Çalıkuşu. Haftalardır 5 alamıyordu.çalıkuşuna bak be 6 ya dayandı maşallah.
Kardeş hoşgeldin öncelikle. Dönüşünle birlikte uçtu Çalıkuşu. Haftalardır 5 alamıyordu.çalıkuşuna bak be 6 ya dayandı maşallah.
teşekkürler vizelerim bitti.Rahatladım biraz..Ayagım uğurlu geldi desene.İnşallah böyle ddevam eder ama düşeceğini düşünüyorumKardeş hoşgeldin öncelikle. Dönüşünle birlikte uçtu Çalıkuşu. Haftalardır 5 alamıyordu.
Düşmesi kaçınılmaz olacak..teşekkürler vizelerim bitti.Rahatladım biraz..Ayagım uğurlu geldi desene.İnşallah böyle ddevam eder ama düşeceğini düşünüyorum
Nedense feride ağlamaya başlayınca gözlerimden yaşlar boşalıyor.O kadar dokunuyor bu dizi bana inşallah kanal d gözden cıkarmaz bu diziyi.Bazı insanların gözümde büyüttüğüm kadar olmadığını gördüm. Onun hayalkırıklığı… O kadar.#askitirafim
Nedense feride ağlamaya başlayınca gözlerimden yaşlar boşalıyor.O kadar dokunuyor bu dizi bana inşallah kanal d gözden cıkarmaz bu diziyi.
Evet.Aslında yalancı bahar hariç tüm dizileri başarılıydı bence ama çalıkuşu çok farklı.Fahriye gerçekten çok çok başarılı canlandırıyor..
Evet.Aslında yalancı bahar hariç tüm dizileri başarılıydı bence ama çalıkuşu çok farklı.
O besle yetimi oysun gözünü demişti ya teyzesi orada feride ile beraber ağladım vallahi.
fahriye candırYalancı Bahar'da iyiydi ama senaryosu sonradan bozuldu
Acun niye bu kadar düşük gidiyor
Bir havayi fişek mi patlatsak. , .Acun çok düşük gidiyor.😱
Dün 14 alan aynı program değilmiydi.
Shebnem.Maç çok iyi gidiyor seneye yayın hakkını kim alır acaba.