- Reaksiyon puanı
- 112,723
- Puanı
- 1,060
Önemli olan finalde oylama tabiki şimdi @tekin ’i çok etiket etmeyeyim. Zaten yarısını es geçer
arkadaş odunlar yakışır
Önemli olan finalde oylama tabiki şimdi @tekin ’i çok etiket etmeyeyim. Zaten yarısını es geçer
Laaaa olmmm iyice muhallebi ettinn.. Kim kimin çocuğu oldu şimdi 🤣😂17 diyorlar yaṣına ne çocuğu 😱
@The_Erinch @tekin 'in çocuğu olabilirmiṣ 😱 @RüzgarGülü ben ṣok
------
Oylamadan sonra ben @The_Erinch @Bully @Dosi
Kendisinin hakiki yaşını bimiyorum ben. Sizde inandınız yani 17 olduğuna? muhabbetindende mi anlamadınız?17 diyorlar yaṣına ne çocuğu 😱
------
Yedibela hasanca değil mi?
Kendisinin hakiki yaşını bimiyorum ben. Sizde inandınız yani 17 olduğuna? muhabbetindende mi anlamadınız?
Bugün forum sohbetiniz ne kadar sarmışsa çok dikkat ettiği saat dilimini unuttu bir anO 11 dakikalık rötar hayatında çok şeyi değiştirmiş olabilir
Yani her şey olabilir bu dakikliğin vardır elbet önemli bir sebebi
Yedibela hasanca değil mi?
Yoksa düşündüğüm şey mi 😱Bu oylama bitsin sana bir mesaj atacağım hatırlat. @tekin korksun
Sana oy vermeyenler yani @tekin ve ben ilk hedeflerin oluruz bir an önce topuklamakta fayda var17 diyorlar yaṣına ne çocuğu 😱
------
bende aynı şekilde geçen ay @Yakamoz-Asi oy atmıştım
Demekki ortak •••••••• @Yakamoz-Asi ymiş
Aa iftiraya bak denk gelemedik bile onla Yarına kısmetBugün forum sohbetiniz ne kadar sarmışsa çok dikkat ettiği saat dilimini unuttu bir an
Her şey bir oyundu, @Yakamoz-Asi ye öldürücü darbeyi indirebilmek için ilmek ilmek işledik planımızı @tekinKesinlikle bende öyle algıladım her ṣey numaraymıṣ geçen ay @Bully
Laaaa olmmm iyice muhallebi ettinn.. Kim kimin çocuğu oldu şimdi 🤣😂
Ben de öyle duydum yoksa bir insan niye hep 22’de forumdan çıkar ki Hanım ve çocuktan dolayı işte@tekin 17 değil daha büyük diyorlar. çoluk çocuğa karıṣmıṣ hanımı 22'ye kadar izin veriyormuṣ internete girmesine o yüzden her gün 22'de forumdan çıkıyor diyorlar
@Bully @Dosi @RüzgarGülü @HollyDemon666☾☆ @Royal Highness ṣahit
Her şey bir oyundu, @Yakamoz-Asi ye öldürücü darbeyi indirebilmek için ilmek ilmek işledik planımızı @tekin