vışşhh mahoni nerdesinYine de bu kararları için tebrik ediyorum ben. Yenilik yapacağız diye başlayıp her gün Acun koyanlara inat yeni bir şeyler yapmaya çalıştılar sözde değil gerçekten.
vışşhh mahoni nerdesinYine de bu kararları için tebrik ediyorum ben. Yenilik yapacağız diye başlayıp her gün Acun koyanlara inat yeni bir şeyler yapmaya çalıştılar sözde değil gerçekten.
Bilmem as izlemiyorum.Jenerik değişmiş ne zaman oldu bu.300. bölüme özelmiydi bu değişim.
Bilmem as izlemiyorum.
Evet Kanal D'm için seviniyorum. Reytingler düşmedi ki yükseldi aksine.Kanal D için seviniyon yani.Ama ben az önce gördüm değişmiş bence reytingler bu nedenle düştü.
Evet Kanal D'm için seviniyorum. Reytingler düşmedi ki yükseldi aksine.
Ne bilim ben senin ta 1 yıl öncesini kattığını. Geçen haftadan beri demiştim ben. Jenerik ne zaman değişti bilemem.Hadi be.Cuma 1. oluyordu 6-7 reyting ile.Yükseldimi şuan hiç farkediliyor.
Ne bilim ben senin ta 1 yıl öncesini kattığını. Geçen haftadan beri demiştim ben. Jenerik ne zaman değişti bilemem.
@pompy jenerik ne zaman değişti panpa biliyon mu? Rahatlasın şu Umut.Pompy'e soruverin bir hele.Ne zaman değişti cidden merak ettim.Hiç haberde olmadı.
o zaman star ıma laf söyletmem haddini bilForumdan kaçırttım onu.
Bak hele seni de kaçırtırım. Dilime düşmen yeter.o zaman star ıma laf söyletmem haddini bil
ne çektin be gani önce fox ile bsk şimdi de buPis Yedili Hürremin menapozundan kaçarken Rıza Babanın göbeğine, Nerimanın örgülerine, Acunun dolarlarına, Şefkat Tepedeki montajsız silahların kurşununa tutuldu. @xemrexxx
Forumdan kaçırttım onu.
Buğra'nın lafını duydun mu.😱Bence dönerse Fox-Star kapışması başlar.
Buğra'nın lafını duydun mu.😱Bence dönerse Fox-Star kapışması başlar.