show um la dalga mı geçiyon senPis Yedili'de mi reklamdı. Fatih Harbiye reklamı geçmiş PY'yi yoksa.
show um la dalga mı geçiyon senPis Yedili'de mi reklamdı. Fatih Harbiye reklamı geçmiş PY'yi yoksa.
Pis Yedili'de mi reklamdı. Fatih Harbiye reklamı geçmiş PY'yi yoksa.
Benim totemim bu Eylül'den beri diye diye yaptırcam. Fatih Portakal'da dillendirmeye başlamış kesin değişir.
show um la dalga mı geçiyon sen
koskoca rıza baba bu zirveyi bile alması gerekirRıza baba erkenden coştu.
Fox çok garip bi kanal derdi, daha da sayardı da şimdi hepsini söylemiyimNe demişti o.
Kadir Doğulu nasıl seviniyordur şimdi.
koskoca rıza baba bu zirveyi bile alması gerekir
fox unun fatih harbiye adlı dizisinin pis yedili kitlesine hitap ettiğini bu yüzden pis yediliden seyirci çalarak düşürdüğünü iddaa ediyorsan sorun değilHayır Gani ile. Kadir Doğulu intikamı mı aldı. 😎
Fox çok garip bi kanal derdi, daha da sayardı da şimdi hepsini söylemiyim
Hayır şimdi neden değiştirmiyor kanal 1 ay daha zarar etmek zevklendiriyormu kanalı.
Hayır şimdi yayın akışı değişimi gündüz kuşağından başlayacağı için. Ocak ayında tüm kanallar ilk hafta tekrar verir reklam verenlerle yeniden anlaşılır onun için dedim ben.
fox unun fatih harbiye adlı dizisinin pis yedili kitlesine hitap ettiğini bu yüzden pis yediliden seyirci çalarak düşürdüğünü iddaa ediyorsan sorun değil
Mesut vurulacak gelecek reytingler.
Arka Sokaların Jeneriği değişmiş.😱ben o jenerik tarihi değer taşır diyordum.
Büyük Riskin byük bedele olacak o zaman.Çekecek en az yarım dönem bu seçimin bedelini.
Yine de bu kararları için tebrik ediyorum ben. Yenilik yapacağız diye başlayıp her gün Acun koyanlara inat yeni bir şeyler yapmaya çalıştılar sözde değil gerçekten.
Yine de bu kararları için tebrik ediyorum ben. Yenilik yapacağız diye başlayıp her gün Acun koyanlara inat yeni bir şeyler yapmaya çalıştılar sözde değil gerçekten.