30 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Hayır şimdi neden değiştirmiyor kanal 1 ay daha zarar etmek zevklendiriyormu kanalı.:kiki:

Hayır şimdi yayın akışı değişimi gündüz kuşağından başlayacağı için. Ocak ayında tüm kanallar ilk hafta tekrar verir reklam verenlerle yeniden anlaşılır onun için dedim ben. :D

Arka Sokaların Jeneriği değişmiş.😱ben o jenerik tarihi değer taşır diyordum.:F

Hayır şimdi yayın akışı değişimi gündüz kuşağından başlayacağı için. Ocak ayında tüm kanallar ilk hafta tekrar verir reklam verenlerle yeniden anlaşılır onun için dedim ben. :D

Büyük Riskin byük bedele olacak o zaman.Çekecek en az yarım dönem bu seçimin bedelini.:D

Mesut vurulacak gelecek reytingler. :D :Z

Arka Sokaların Jeneriği değişmiş.😱ben o jenerik tarihi değer taşır diyordum.:F

Büyük Riskin byük bedele olacak o zaman.Çekecek en az yarım dönem bu seçimin bedelini.:D

Yine de bu kararları için tebrik ediyorum ben. Yenilik yapacağız diye başlayıp her gün Acun koyanlara inat yeni bir şeyler yapmaya çalıştılar sözde değil gerçekten. :D

Yine de bu kararları için tebrik ediyorum ben. Yenilik yapacağız diye başlayıp her gün Acun koyanlara inat yeni bir şeyler yapmaya çalıştılar sözde değil gerçekten. :D

Çok sert olmuş ama sonuna kadar haklısın. :D Altına imzamı atarım. :D

Gönderme böyle olur diyorsun.😱:D @mrt-06

O konuda yenilik ve çaba konusunda Kanal D kadar iyi gerçekten emek vermeye çalışıyor ama nafile.:D