total-ab dengesine bakarım benBöyle bir mantık duymadım arkadaş oranı geçiyor diye AB dizisi olmuyor nasıl bir ruh halidir. Oranı geçmeden nasıl AB olduğunu anlayacağız.
total-ab dengesine bakarım benBöyle bir mantık duymadım arkadaş oranı geçiyor diye AB dizisi olmuyor nasıl bir ruh halidir. Oranı geçmeden nasıl AB olduğunu anlayacağız.
show unun başna gelenler müstehak sana .ssGani 21.40 gibi bitti. Bile. Gani'mi asla satmam.
bence üni de pompy abisi gibi olur atacanİnşallah Üni'de bırakacan bu Gani'yi yoksa Üni sana haram.
show unun başna gelenler müstehak sana .ss
bence üni de pompy abisi gibi olur atacan
Zaten sene bitsin bırakıcam artık şu işleri....show unun başna gelenler müstehak sana .ss
bence üni de pompy abisi gibi olur atacan
pompişik işlere mi 😱Zaten sene bitsin bırakıcam artık şu işleri....
Zaten sene bitsin bırakıcam artık şu işleri....
Biranlık düşünceydi bırakamayacağımı anladım. Daha seneye Acun Star TV'den ayrılacak işte o zaman....pompişik işlere mi 😱
değişen bir şey olmayacak ki savaş devam edecek star fanları tv 8 fanı olacakBiranlık düşünceydi bırakamayacağımı anladım. Daha seneye Acun Star TV'den ayrılacak işte o zaman....
Biranlık düşünceydi bırakamayacağımı anladım. Daha seneye Acun Star TV'den ayrılacak işte o zaman....
A olur mu hiç gerçek Star TV Fan Page var onlar ne olacak. @xBUGRAx 'ın forumda ki küçüklüğü gibiyim.değişen bir şey olmayacak ki savaş devam edecek star fanları tv 8 fanı olacak
A olur mu hiç gerçek Star TV Fan Page var onlar ne olacak. @xBUGRAx 'ın forumda ki küçüklüğü gibiyim.
A olur mu hiç gerçek Star TV Fan Page var onlar ne olacak. @xBUGRAx 'ın forumda ki küçüklüğü gibiyim.
Mobil'im şuan.Merak ettim Buğra'yı bir link atsana şu eski buğra'yı okuyalım.
yolun yol değil deseneA olur mu hiç gerçek Star TV Fan Page var onlar ne olacak. @xBUGRAx 'ın forumda ki küçüklüğü gibiyim.