Sen geçen yaz görecektin çoktan biz o kapışmayı yaşadık.
Atacan'da yoktu galiba o zaman.Baya eskiymiş yenisi lazım.
Sen geçen yaz görecektin çoktan biz o kapışmayı yaşadık.
Vışşşş peki savaş başlasın.
Atacan'da yoktu galiba o zaman.Baya eskiymiş yenisi lazım.
Yoktu ama o biliyor eski konularda çok gezer.
Buğra haklı. Görüyorum o konuları. Okurum yani. Ara da Buğra'ya da göndermemi eksik etmem.Atacan'da yoktu galiba o zaman.Baya eskiymiş yenisi lazım.
halkın kahramanı gerçek polisHüsnü, çalıntı takı seti için gittiği operasyondaki başarısını bir ödülle taçlandırıyor!#arkasokaklar
Seni Kendal'lar , Orço'lar , Rıza Baba'lar , Zahter'ler kovalasın emi. Arkamda onlar var benim.sen yanına @denizz19 u da almışsın sizi ağır totaller
Sizin total dediğiniz o işler sizin izlediğiniz dizileri AB grubunda geçiyor ne haber.sen yanına @denizz19 u da almışsın sizi ağır totaller
İzliyorum şuan. Harika ilerliyor.halkın kahramanı gerçek polis
geçmiş olsun panpaSeni Kendal'lar , Orço'lar , Rıza Baba'lar , Zahter'ler kovalasın emi. Arkamda onlar var benim.
aferin bırak ganiyi rıza babaya koş ışığa doğru gelİzliyorum şuan. Harika ilerliyor.
ee napak oranı geçiyor diye ab dizisi olmuyorlar yaSizin total dediğiniz o işler sizin izlediğiniz dizileri AB grubunda geçiyor ne haber.
Gani 21.40 gibi bitti. Bile. Gani'mi asla satmam.geçmiş olsun panpa
aferin bırak ganiyi rıza babaya koş ışığa doğru gel
Böyle bir mantık duymadım arkadaş oranı geçiyor diye AB dizisi olmuyor nasıl bir ruh halidir. Oranı geçmeden nasıl AB olduğunu anlayacağız.ee napak oranı geçiyor diye ab dizisi olmuyorlar ya
Gani 21.40 gibi bitti. Bile. Gani'mi asla satmam.
Kendimi tutuyorum zaten gönderme yapmamak için. Uzatmayalım.İnşallah Üni'de bırakacan bu Gani'yi yoksa Üni sana haram.
Kendimi tutuyorum zaten gönderme yapmamak için. Uzatmayalım.