Of of isterim böyle bir vücut.Bırak ya sabah kalkacaksın hiç uğraşmadan böyle bi vücudun olacak deseler yok mu diyeceksin.
Ekli dosyayı görüntüle 24205
Çalışmayana ekmek yok.Uğraşmadan olacaksa zararı olmaz tabii ama uğraşmadan olmayacağı açık.![]()
Of of isterim böyle bir vücut.Bırak ya sabah kalkacaksın hiç uğraşmadan böyle bi vücudun olacak deseler yok mu diyeceksin.
Ekli dosyayı görüntüle 24205
Çalışmayana ekmek yok.Uğraşmadan olacaksa zararı olmaz tabii ama uğraşmadan olmayacağı açık.![]()
Başka bir şeyin kası mı var zaten.evt ama zamanı gelice yapıcam
özellikle göğüs kası ve kol kası![]()
Karın - kasık ve bacağı es geçiyor hatta popo kasıBaşka bir şeyin kası mı var zaten.![]()
Kol ve göğüs kası varken kimse bacağa göbeğe bakmaz zaten.Karın ve bacağı es geçiyor hatta popo kası![]()
en önemlileri söyledim benBaşka bir şeyin kası mı var zaten.![]()
Olur mu yahuKol ve göğüs kası varken kimse bacağa göbeğe bakmaz zaten.![]()
Bacağı pantolonla kapatırsın, göbeği de spor atletle kapatırsın. Ee geriye görünen iki kısım kalacak geniş omuzlar, sıkı bir kol, ve taş gibi göğüs kası.Olur mu yahuTam 3gen olursun o zaman
İğrenç bi görüntü. Kuzey Güney'de Kıvanç mesela bacaklar çıta gibi sadece göğüs ve kol hafifte karın yapmişti.Onun kası abartı olmadiği halde kötü duruyordu
![]()
sende baya incelemişşin adamıOlur mu yahuTam 3gen olursun o zaman
İğrenç bi görüntü. Kuzey Güney'de Kıvanç mesela bacaklar çıta gibi sadece göğüs ve kol hafifte karın yapmişti.Onun kası abartı olmadiği halde kötü duruyordu
![]()
İncelemedim gözümüze sokuyorlardisende baya incelemişşin adamı![]()
Göbeğide bol bi kıyafetle,omza da vatkalı bişeylerBacağı pantolonla kapatırsın, göbeği de spor atletle kapatırsın. Ee geriye görünen iki kısım kalacak geniş omuzlar, sıkı bir kol, ve taş gibi göğüs kası.![]()
Omuz var, göğüs var ama geliştirilmeli, kol yok, bacak eh işte, karın kası baklava olarak görünmese de taş gibi olabilecek pozisyonda. Bu tarif ettiğim sizce kim ?İncelemedim gözümüze sokuyorlardi
Göbeğide bol bi kıyafetle,omza da vatkalı bişeyler![]()
Sen olmayasınOmuz var, göğüs var ama geliştirilmeli, kol yok, bacak eh işte, karın kası baklava olarak görünmese de taş gibi olabilecek pozisyonda. Bu tarif ettiğim sizce kim ?![]()
Tebrik ediyoruz. Hediyelerinizi adresinize havale ediyoruz.Sen olmayasın![]()
Daha ergenlik cagindayim 6 ayda 8 cm uzadim,yapmayi istiyorum fakat vucudumun dengesi bozulur diye yapmiyorum .![]()
Yok ya ben kontrol edebiliyorum kendimi.Yaparsın merak etme. Daha atarlı zamanlarındasın.
![]()