xBUGRAx
Süper Emekli
AB'deki oranları ilk 20'ye zar zor giriyor, ona ne diyorsun?Bende biliyorum zaten Esra biteceğini aynı tempo ile devam ederse 5.5 - 6 arasında dolaşır İnşAllah ki şu devirde 5 Reyting'i geçen dizi yapmak çok zor bak Kanal D'nin dizileri 3 Reyting'e takıldı kaldı.
Ah be kardeş bölümü izlesen bu oranlar komik gelir, reklamının bu oranı alması lazım.. Tns de iyi gider umarımBAH anlıkta 1. olmuş tebrikler
2.8 , 3 alsa şuanlık yeter inişli çıkışlı.AB'deki oranları ilk 20'ye zar zor giriyor, ona ne diyorsun?
Aynı diziyimi izliyoruz acabaBir aşk hikayesi harika gidiyor bu bçşümü sevmesemde boş bir bölümdü ama reyting gzel bitmemesi aldığım en güzel haberdi
Ben bağımlısıyım diyeyim sen anla )Aynı diziyimi izliyoruz acaba
Ben delisiyim de demek istedigim o degil, bolum boş felan dedin ona sasırdım. Açık ara sezonun en iyi bölümüBen bağımlısıyım diyeyim sen anla )
Üstad rüya sahneleri.çok saçma ve tecavüzü çok ön plana aldılar emine öldü galibaBen delisiyim de demek istedigim o degil, bolum boş felan dedin ona sasırdım. Açık ara sezonun en iyi bölümü
"Saklı Kalan" Salı'ya gelmezse diğer türlü işi çok zor olur diğer günlerde ve saatlerde. Şubat ayında Kurt Seyd&Shura başlayacak ve salı günü yayınlanacak. Eğer o gün karşısında güçlü bir rakibi olmazsa her iki grupta da çok rahat bir şekilde dizi zirvede olacaktır ama güçlü bir rakibi olursa çekişmeli bir mücadele olur. Benim İçin Üzülme o zaman yine düşüş gösterecektir. 😉2.8 , 3 alsa şuanlık yeter inişli çıkışlı.
TOTAL AB'yi kapsar zaten Reklam veren açısından sadece AB önemli değil asıl bakılan Grup TOTAL bir o açıdan düşün.
Eger kanal final yapmaktan vazgecmeseydi o sahneler rüya olmayacaktı mecbur rüya olarak gösterildi, dügün sahnesi beni benden aldı kamera çekimi 10 numara yapmışlar.. Emine ölmedi ya onu nerden çıkardınÜstad rüya sahneleri.çok saçma ve tecavüzü çok ön plana aldılar emine öldü galiba