Ocak ayında başlaması mantıklı. Ocak'ın 2. haftası gibi. Hatta tarihini de buldum. 7 Ocak Salı 20.00'da Show TV'de başlıyor!Birde PT 2'ye geçsin diyorsun gayet güzel Oran'lar alıyor dizi Nazar Değmesin. O yüzden Saklı Kalan biraz daha ertelensin çünkü dizi tanıtımı için BİÜ çok büyük bir avantaj Show TV için şuanlık. Bence.
Bak anlaştık işte bende kaç haftadır ertelensin diyorum illa Salı PT 1'de başlatacaksan.Ocak ayında başlaması mantıklı. Ocak'ın 2. haftası gibi. Hatta tarihini de buldum. 7 Ocak Salı 20.00'da Show TV'de başlıyor!
dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak var
Total'de 4'ün altında almaz PT2'de bence. Hatta PT2'de AB'sini de toparlayabilir bence. Salı PT2'de bir boşluk var tüm kanallarda. Bunu tek fark eden ben miyim?+1. Bende onu anlatmak istiyorum Esra'ya ne zamandan beri.
Ama aralık ayında başlayacağını duydum. Ben de erken başlasın istemiyorum ama öyle duyduğum için diyorum.Bak anlaştık işte bende kaç haftadır ertelensin diyorum illa Salı PT 1'de başlatacaksan.
biü nün o süreyle geve 1.30 ka sürmesi gerek şu an dizi 5.5 falan alabiliyor show için çok iyi bir oran,riske gerek yok saklı kalan da öyle 5+ reyting alacak bişi göremiyorum benTotal'de 4'ün altında almaz PT2'de bence. Hatta PT2'de AB'sini de toparlayabilir bence. Salı PT2'de bir boşluk var tüm kanallarda. Bunu tek fark eden ben miyim?
6 almak yerine neden 4 ki. 😕 Ayrıca @sürgünüm Abi'min dediği gibi dizi çok uzun diziyi izleyenler istemez en iyi 22.10'da başlasa 1'lere kadar uzar.Total'de 4'ün altında almaz PT2'de bence. Hatta PT2'de AB'sini de toparlayabilir bence. Salı PT2'de bir boşluk var tüm kanallarda. Bunu tek fark eden ben miyim?
Ama aralık ayında başlayacağını duydum. Ben de erken başlasın istemiyorum ama öyle duyduğum için diyorum.
Yapma Allah aşkına. Ben görüyorum. Hayatta her şey bir risk zaten. 😉biü nün o süreyle geve 1.30 ka sürmesi gerek şu an dizi 5.5 falan alabiliyor show için çok iyi bir oran,riske gerek yok saklı kalan da öyle 5+ reyting alacak bişi göremiyorum ben
şu anda kanalın ana haberi oturmuş ve birkaç dizisi daha,bunlarla oynamamak lazım.6 almak yerine neden 4 ki. 😕 Ayrıca @sürgünüm Abi'min dediği gibi dizi çok uzun diziyi izleyenler istemez en iyi 22.10'da başlasa 1'lere kadar uzar.
hiç reklam vermicek mi bu diziYapma Allah aşkına. Ben görüyorum. Hayatta her şey bir risk zaten. 😉
Pt2'den kastım 22.45'te başlaması ki o zaman zaten özetsiz olur. En fazla 00.45'a kadar sürer. O da çok normal
Bu sezon bitiyor dizi Mert zaten. Son haftalarda 5'in üzerini gördü dizi. Onun dışında hep 4'tü zaten. Pt2'de de Total'de 4 alsa bir sakınca olmaz dizi için.6 almak yerine neden 4 ki. 😕 Ayrıca @sürgünüm Abi'min dediği gibi dizi çok uzun diziyi izleyenler istemez en iyi 22.10'da başlasa 1'lere kadar uzar.
Ben de öyle düşünüyorum zaten abi. Her şey zamanla biranda oturmuş yapımların yerini değiştirmek saati ile oynamak bana da pek doğru gelmez açıkcası. Haklısın.şu anda kanalın ana haberi oturmuş ve birkaç dizisi daha,bunlarla oynamamak lazım.
birden değil yavaş yavaş yükselmeli kanal taşlar yerine oturdukça.
Pazar'a Aşk Ekmek Hayaller, Pazartesi'ye Altındağlılar gelecek. Yani o günler de doldu.hiç reklam vermicek mi bu dizi
durup dururken böyle bir riske gerek yok show un pazar-pazartesileri boş galiba oralarda denenebilir istenirse
bence gerek yok saklı kalan gelsin pt 2 ye başarılı ollursa seneye pt 1 e geçerPazar'a Aşk Ekmek Hayaller, Pazartesi'ye Altındağlılar gelecek. Yani o günler de doldu.
Salı'dan başka gün kalmadı diziye şu an baktığımız zaman.
Ayrıca hadi 01.00 olsun. Merhamet'te o civarda bitiyor. Dizi için sorun olmaz. Süresi de ona göre ayarlanır diye tahmin ediyorum. 😉
Bende biliyorum zaten Esra biteceğini aynı tempo ile devam ederse 5.5 - 6 arasında dolaşır İnşAllah ki şu devirde 5 Reyting'i geçen dizi yapmak çok zor bak Kanal D'nin dizileri 3 Reyting'e takıldı kaldı.Bu sezon bitiyor dizi Mert zaten. Son haftalarda 5'in üzerini gördü dizi. Onun dışında hep 4'tü zaten. Pt2'de de Total'de 4 alsa bir sakınca olmaz dizi için.
Süre konusunu da az önce belirttiğim gibi 22.45'te başlayıp 00.45'te biter dizi. Özetsiz olacak zaten Pt2'de yayınlandığı takdirde.
AB'de 2.4 alan diziyi siz PT2'ye koymayın. Güzelim AB dizisini siz PT2'ye atın.bence gerek yok saklı kalan gelsin pt 2 ye başarılı ollursa seneye pt 1 e geçer