26 Kasım 2013 Salı Reyting Sonuçları

Oley BAH reklam duzenini degistirmis.. :X

22.45 - 23.00 süperdi kaçak diğer yapımlar reklama girdiyse anlık çok iyi gelebilir. :D

Bu arada bölüm olağanüstüydü çok beğendim müthiş bir dizi. :)

İzel - Işıklı Yol'u O Ses'te dinlemek güzeldi. Adanalı aklıma geldi. :T

Benim İçin Üzülme çok iyi gitmiş tebrikler. :) Umarım TNS'de de iyi sonuçlar alır. :)

@xemrexxx Çalıkuşu Gezi Arşivi'nde var mıydı panpam. :X :X

Benim İçin Üzülme 8'e dayanmış ama tns'de daha düşük çıkacaktır. :)

Salı günü Saklı Kalan'ın günü. "Benim İçin Üzülme" Total'deki başarısını az da olsa düşürerek PT2'de de devam ettirir zaten. Ama önemli olan her iki grupta da başarı sağlamak. Show TV bunu da Saklı Kalan ile sağlayacaktır eminim. :ok:

Salı günü Saklı Kalan'ın günü. "Benim İçin Üzülme" Total'deki başarısını az da olsa düşürerek PT2'de de devam ettirir zaten. Ama önemli olan her iki grupta da başarı sağlamak. Show TV bunu da Saklı Kalan ile sağlayacaktır eminim. :ok:
Birde PT 2'ye geçsin diyorsun gayet güzel Oran'lar alıyor dizi Nazar Değmesin. O yüzden Saklı Kalan biraz daha ertelensin çünkü dizi tanıtımı için BİÜ çok büyük bir avantaj Show TV için şuanlık. :) Bence. :)

dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak var :X