1 yada 2 haftalık bi bal sürme tns'nin ki, yine 3'e indirirAllah aşkına kanal d biraz yükseldi hemen şike )) bu saatlerde normalde doksanlar vardı. sbt denklerin kafası biraz geç düşer. atv de 90sanların geç yayonlanacağını yeni farkedince rotayı kanal dye çevirdiler. dikakt edin atvnin reytingi düştü kanal d nin reytingi artı
Bugün merhameti izlemeyi planlıyorum. özgü namal çok güzel, burçin terzioğlu'da çok güzel. Keza yasemin allende çok hoş. Dizi hoşluktan geçiliyor resmen
Vicut hatları ve güzelliği insanı öyle bi ısıtır ki, karşısında dondurma dondurucuları bile dayanamaz erir, eritir..yasemin güzelde buzdolabı gibi kız, içine et koy bir ay beklesede kokmaz)
Vicut hatları ve güzelliği insanı öyle bi ısıtır ki, karşısında dondurma dondurucuları bile dayanamaz erir, eritir..
Evet, soğukluk mevcut ama o anda direkt özgü'nün duru güzelliği ve sempatikliği girince yine eriyorum benhatlardan daha derinlere inecektim hızımı alamayıp rtük var neyse) yani kısaca yasemin allen güzel kız onu hayat devam ediyor dizisindende beğeniyordumda dediğim gibi azbuçuk soğuk bir ifadesi var
bu haftalık böyle hacı reytinglere baksana atv nin reytingi 21:30 kadar atv nin reytingi 4'ün üstünde ne zaman aşkın reytingi yükseldi atv nin reytingi düştü. aşk reklama girdi yine millet atvye döndü. bu rakamları okumak bu kadar zor mu1 yada 2 haftalık bi bal sürme tns'nin ki, yine 3'e indirir
TNS başbakanı 1 yapar 2 Muhteşem yüzyılı yapar AŞKın ne olacağı belli olmaz @xemrexxxbu haftalık böyle hacı reytinglere baksana atv nin reytingi 21:30 kadar atv nin reytingi 4'ün üstünde ne zaman aşkın reytingi yükseldi atv nin reytingi düştü. aşk reklama girdi yine millet atvye döndü. bu rakamları okumak bu kadar zor mu
gazeteciler başbakanı bırakmıyor )) doksanları bekleyenlere boşuna beklemesin ))))
sen diyorsan mümkün reyizTNS başbakanı 1 yapar 2 Muhteşem yüzyılı yapar AŞKın ne olacağı belli olmaz @xemrexxx
A.Ş.K. harikaydı..
İzledim AŞK bitince hemen açtim ama fragmandaki gibi heycanlı değildi😕 Yada geç açtiğimdan heycanı alamadım Hürrem'de olaydı orada süper olurdu Nurbanu ne vasat oynuyor 😕 Malum sahneler için seçildiği belli@Forumdash kavga sahnesi başliyi