kopya valide sultan vahide varkene millet orjinal valide sultana döndüA.Ş.K uçuyor be.
Nazar değmesin Kanal D'ye de 90'lardaki sıçrama gibi olur heralde😕 Dizi hala aynı havalarda dramın dozu artmiş sanki sadece😕
Tns yine 2 haftalığına bal sürme taktiğini uyguluyor aşk'a
Vışşhh. A.Ş.K. napmış öyle? 😱 Böyle bir anlık hiç gelmemişti diziden. Bu bölüm çok iyi ama noldu da yükseltti ki şimdi sbt? İnsan şüpheye düşüyor artık.
Dedim ya dramı sanki artmiş gibi😕 Yine de izliyoruz Ama benim beklentim çok çok yuksekti bu dizidenBu bölüm çok güzel bence Forumdash..
A.S.K dizisini takip edyorum olaylar olaylar
bu arada sanemin yeni dizisinin reklamı yapıldı bir başlasada izlesek yalnız oktay kaynarca da aynı dizideymiş..
bölüm güzel heyecanla takibim devam ediyor
Dedim ya dramı sanki artmiş gibi😕 Yine de izliyoruz Ama benim beklentim çok çok yuksekti bu diziden
Olmasaydı diyorsun dimiA.S.K dizisini takip edyorum olaylar olaylar
bu arada sanemin yeni dizisinin reklamı yapıldı bir başlasada izlesek yalnız oktay kaynarca da aynı dizideymiş..
Çok değil, biraz Birinin karşisina geçipte savunmam mesela😕Karşılayamadı mı beklentilerini..
Geç de olsa gördü bunu denekler. Şimdi orijinal valide sultana sevgili yapmakta kaldı iş. O zaman tavan yapar reytingler.kopya valide sultan vahide varkene millet orjinal valide sultana döndü
Yok izlemiyorum furkan çarşamba günleri hiçbir programSen izliyor musun diziyi Yakup..
aga kv ırak ın kaçıncı tekrarı bi de kanal 7 de oynuyo atv de falan olsaydı yüksek alırdı biraz ne filmdi be aga gişe rekorunu kırmıştı 2006 daKurtlar Vadisi büyük kanallardan birinde olsaydı iyi giderdi listede yok
Güzel. Hani başrol çocuğu beğenmiyordun.A.S.K dizisini takip edyorum olaylar olaylar
bölüm güzel heyecanla takibim devam ediyor
Yok izlemiyorum furkan çarşamba günleri hiçbir program
Hazal Kayayı hiç sevmesem de bakabilirim biraz hatrınaBence izle Aşk'ı Yakup..