Güzel. Hani başrol çocuğu beğenmiyordun.
kocaoğlan mı? kertenkele gibi dolaşıyor ortalıkta kocaoğlana baktığım yok zaten iki başrol kız yeterli
Güzel. Hani başrol çocuğu beğenmiyordun.
destere Nebahat Hanım ne kadar iyi değil mi bu bölüm
Karşılayamadı mı beklentilerini..
Yok izlemiyorum furkan çarşamba günleri hiçbir program
Çok nadir bakıyorum ona, ama bugünkü bölümü izliycemnebahat çehre herzaman bir numara oyunculukta üstüne yok ..
merhamet vardı ya?
Aynen. Hazal'la Aslı Beren'in yerini tutmasalar da çok iyiler ya.kocaoğlan mı? kertenkele gibi dolaşıyor ortalıkta kocaoğlana baktığım yok zaten iki başrol kız yeterli
Çok nadir bakıyorum ona, ama bugünkü bölümü izliycem
Aynen. Hazal'la Aslı Beren'in yerini tutmasalar da çok iyiler ya.
Aynen. Hazal'la Aslı Beren'in yerini tutmasalar da çok iyiler ya.
Sahneleri az da olsa var. Hep evde geçiyor ama sahneleri.@Bully A.Ş.K. ta Azra'nın yakın dostu Melis dizide gözüküyor mu hiç
İlk 4 bölümünü izleniştim ama sonra vizeler yaklaşınca bıraktım. Zaten öbgzk ve intikam'a ancak bakabiliyodum. sonra ipin ucu tamamen koptu.devamlı izliyorsun diye biliyordum demekki geçen seneden bu seneye köprünün altında çok sular geçti)
Haklısın o 3'lüye kim laf edebilir? Merhamet de uçacak inşallah bugün. Sen çok yaşa Cengiz.Özgü, burçin ve yasemin varken onlar güzel sıfatını kazanmaya hak kazanmıyokar bence
eyyy tns-sbt siz nelere kadirsiniz 😱Allah aşkına kanal d biraz yükseldi hemen şike )) bu saatlerde normalde doksanlar vardı. sbt denklerin kafası biraz geç düşer. atv de 90sanların geç yayonlanacağını yeni farkedince rotayı kanal dye çevirdiler. dikakt edin atvnin reytingi düştü kanal d nin reytingi artı
Cengiz kim ki ne ? uçaçak uçacak 9 bekliyorum en az ab'de hazır olun merhamet efsanesineHaklısın o 3'lüye kim laf edebilir? Merhamet de uçacak inşallah bugün. Sen çok yaşa Cengiz.