18 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

o ses türkiye-geçen hafta 21:45 - 22:00 12.49 reyting almış bu hafta 10.97 22.00-22:15 arası geçen hafta
STAR: 12.82 bu hafta 10.91 22:15:22.30 geçen hafta STAR: 12.21 bu hafta STAR: 10.36

her anlıklarda o ses'te 1,5 reytiglik düşüş söz konusu

yarında karadayı totalde 1'inci olabilir o ses'te 1:5 reytinglik düşüş söz konusu
aksine karadayı yükselişlerde
Yarın iki grupta da O Ses zirvede olur sbt'ye aldanmamak lazım ama çok az farkla zirvede olur gibi. Düellolar başlayınca Karadayı affetmez ama. Yani Salı günü Karadayı zirvede olur gibi.

eğer bu anlık 12-13 falan alamazsa o ses karadayı yarın 1.olur o ses reklam aralarında uçuşa geçtiği için zirveyi kolay alıyodu ama bu haftadan itibaren karadayı zirveyi ele geçirir kaçakta salı günü zirveyi alır zamanla

Yarın iki grupta da O Ses zirvede olur sbt'ye aldanmamak lazım ama çok az farkla zirvede olur gibi. Düellolar başlayınca Karadayı affetmez ama. Yani Salı günü Karadayı zirvede olur gibi.
salı günü de mi karadayı var :kiki:

eğer bu anlık 12-13 falan alamazsa o ses karadayı yarın 1.olur o ses reklam aralarında uçuşa geçtiği için zirveyi kolay alıyodu ama bu haftadan itibaren karadayı zirveyi ele geçirir kaçakta salı günü zirveyi alır zamanla

salı günü de mi karadayı var :kiki:
Hahaha kafayı yedim galiba aga. :kiki: Hep şu Acun yüzünden. Haftanın 2 günü O Ses yayınlarsan olacağı o. Haftaya Pazartesi Karadayı zirveyi alır. :D

@takas aga tam senlik bölümler ha kaçırman üzücü benim de sıbav var ancak bitince çalışacam İnşallah :D
aga izlicem haftasonu inşallah :D üni de 1 saat falan yetmiyo ben yine son gün çalışıyorum ama 8 den sonra başlıyorum genelde çalışmaya şimdi karadayıyı izlersem çalışmam imkansız zaten 12 de bitiyo :D bi tek vadiyi izliyorum sınav zamanı onu kaçıramam aklım orda kalır diğer sebebide cuma günkü dersin sınavı fazla zor değil :D ama yarın çok kritik bir sınav var büyük ihtimal çakılcam :kiki:

al işte yine karadayı reklamında coştu o ses :( neyse bu haftadan sonra zirve gelir napalım :d

atv 22:00'den 23:00'e kadar reklamsız gidip son iki reklamı 23:00-23:45 arası verse anlıklarda 12 reytingi görebilirdi.
23:00-23:45 arası yatıp uyuyanda olduğu için reytingler düşüyor

Acun uçmuş bu anlık beklediğim gibi ama Karadayı diğer anlık cevabı verir gibi.

o ses coşmuş :F ah bu reyting şirketleri acun yanmasın atv yanmasın bir oraya bir buraya yüklenip duriyiler :F

atv'nin reklama girmesi yetmezmiş gibi kanal d ve foxta karadayıyla aynı anda reklama girip,reytingler oseste toplanıyor