Aynen. Sabah zihnin açık olduğu için iyi oluyor. Bizim ünilerin sakat olduğu kesin bu konularda.Ben 5.30 da kalkıyodum tabii ünivden ünive değişiyor. Bazılarında 11 de kalkıp çalışsan bile yetiyor )
Evet, üstekiler üstte diye bana sıcak mı gelmeli? Böyle bi kural varda ben mi bilmiyorum?
Nickim neden dizi kolik ya la o zaman?Ne biliyo o ya tutar @dizi kolik z once frgmnada altindagli icin yakinda dendi eminmisin haftaya baslayacagina @Fks14
Tutmayacak diyorum ve hala da diyorum.@dizi kolik tutmaz dedi içime bir şüphe düştü halbu ki ben diziden emindim.
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış herhalde...Sibel Can'ın Monaco'daki sarayları kıskandıran evi herkesin malumu... İşte o şahane mekanın başdöndüren görüntüleri birazdan#HeyCanlı'da!
Aynen yaw. Keşke bi recep olaydı da gece gece kahkahaya boğulsaydık ne güzel ilk 2 seriyi vermişlerdi. Zaten pazartesi doğru düzgün bişey yokX Men iyi başlamış. Ama bir Recep olamaz.
Karadayı için 11 biraz fazla olur gibireyting tahminlerime karadayı için totalde 11.10 o ses için ise 11:00 yazacağım
totalde 1'cilik adayım karadayı.
karadayı reklama girdi süresi geçen haftadan 10 dakika kısaydı.