Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vizeler, ödevler, sunumlar, spor vs kafayı yedirtti bana galiba aga. Toparlayacaz inşallah.dikkat et kendine aga
aga sınav zamanı bulanıma giriyorum ya yarın çok önemli bi sınav var çalışmadım daha çalışma isteğimin gelmesini bekliyorum bir an önce bitse de rahatlasak yaVizeler, ödevler, sunumlar, spor vs kafayı yedirtti bana galiba aga. Toparlayacaz inşallah.
soğukluk mu o soğukluktan ziyade kanal d de olmamasındandır karadayıda soğuksa diğer diziler ne merak ediyorum intikam derin dondurucu kayıp buzdolabı falandır zaten reytinglerden de belli oluyo hangisi sıcak hangisi soğuk )))))Acun uçuyor
Karadayıya baktım, ilk izlediğim günki gibi soğukluk gitmemiş diziden. 5 dk bile dayanamadım büyük bi hışımla zap yaptım
Aga çalışmak istiyorsan forumdan çıkış yapacaksın. Altın kural.aga sınav zamanı bulanıma giriyorum ya yarın çok önemli bi sınav var çalışmadım daha çalışma isteğimin gelmesini bekliyorum bir an önce bitse de rahatlasak ya
çalışmak istemediğim için girdim zaten o değilde saat 11 olmuş ve dünya kadar konu var çalışacak of yaa ağlamak istiyorumAga çalışmak istiyorsan forumdan çıkış yapacaksın. Altın kural.
Bana göre soğuk, sana göre sıcak.))soğukluk mu o soğukluktan ziyade kanal d de olmamasındandır karadayıda soğuksa diğer diziler ne merak ediyorum intikam derin dondurucu kayıp buzdolabı falandır zaten reytinglerden de belli oluyo hangisi sıcak hangisi soğuk )))))
Aga aslında sabah vaktin varsa sabah çalış erkenden kalkıp. Ben çok faydasını gördüm sabah çalışmalarının.çalışmak istemediğim için girdim zaten o değilde saat 11 olmuş ve dünya kadar konu var çalışacak of yaa ağlamak istiyorum
Bana fazla gelmedi yorum yazmak ama bazılarına yorumum fazla gelmiş.Keske basmasaymisin. ne gerek var öyle soguk, dandik, anliklarda ucmayan bir diziyi izlemeye. Yorum yapmak bile fazla.
zirvedemiydi vadiye en yakın olduğu zaman bile arada 6 reyting fark vardı hangi zirveden bahsediyon intikam vadinin özetinin yarısının yarısını alıyo malesefBana göre soğuk, sana göre sıcak.))
Evet intikam o soğukluğuyla bile ab de zirvedeydi bi ara bir de sıcak olsaydı ikinci bi aşkı memnu , fatmagül şovu olurdu reytinglerde
Bana fazla gelmedi yorum yazmak ama bazılarına yorumum fazla gelmiş.
Evet, üstekiler üstte diye bana sıcak mı gelmeli? Böyle bi kural varda ben mi bilmiyorum?Haftalik siralamalara bakiyorsun dimi?