18 Kasım 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

@takas Allah yardımcın olsun aga İnşallah isteğin notu alırsın
Mb bitmek üzere aga o yüzden resim mesim java hepsini kapattım kusura bakma alıntı yapılmıyor etiketlemek zorunda kalıyorum

Acun uçuyor :kiki:
Karadayıya baktım, ilk izlediğim günki gibi soğukluk gitmemiş diziden. 5 dk bile dayanamadım büyük bi hışımla zap yaptım :d

Vizeler, ödevler, sunumlar, spor vs kafayı yedirtti bana galiba aga. Toparlayacaz inşallah. :D
aga sınav zamanı bulanıma giriyorum ya yarın çok önemli bi sınav var çalışmadım daha çalışma isteğimin gelmesini bekliyorum :( bir an önce bitse de rahatlasak ya

Acun uçuyor :kiki:
Karadayıya baktım, ilk izlediğim günki gibi soğukluk gitmemiş diziden. 5 dk bile dayanamadım büyük bi hışımla zap yaptım :D
soğukluk mu :kiki: o soğukluktan ziyade kanal d de olmamasındandır karadayıda soğuksa diğer diziler ne merak ediyorum :d intikam derin dondurucu kayıp buzdolabı falandır :kiki: zaten reytinglerden de belli oluyo hangisi sıcak hangisi soğuk :))))))

acun kaçak güreşmese 90 dakika reklamsız gitmese anlıklarda karadayıyı geçemiyor.

aga sınav zamanı bulanıma giriyorum ya yarın çok önemli bi sınav var çalışmadım daha çalışma isteğimin gelmesini bekliyorum :( bir an önce bitse de rahatlasak ya
Aga çalışmak istiyorsan forumdan çıkış yapacaksın. Altın kural. :kiki:

soğukluk mu :kiki: o soğukluktan ziyade kanal d de olmamasındandır karadayıda soğuksa diğer diziler ne merak ediyorum :D intikam derin dondurucu kayıp buzdolabı falandır :kiki: zaten reytinglerden de belli oluyo hangisi sıcak hangisi soğuk :))))))
Bana göre soğuk, sana göre sıcak.:)))
Evet intikam o soğukluğuyla bile ab de zirvedeydi bi ara :kiki: bir de sıcak olsaydı ikinci bi aşkı memnu , fatmagül şovu olurdu reytinglerde :kiki:

çalışmak istemediğim için girdim zaten o değilde saat 11 olmuş ve dünya kadar konu var çalışacak of yaa ağlamak istiyorum :( :(
Aga aslında sabah vaktin varsa sabah çalış erkenden kalkıp. Ben çok faydasını gördüm sabah çalışmalarının.

Bana göre soğuk, sana göre sıcak.:)))
Evet intikam o soğukluğuyla bile ab de zirvedeydi bi ara :kiki: bir de sıcak olsaydı ikinci bi aşkı memnu , fatmagül şovu olurdu reytinglerde :kiki:
zirvedemiydi :kiki: vadiye en yakın olduğu zaman bile arada 6 reyting fark vardı hangi zirveden bahsediyon :kiki: intikam vadinin özetinin yarısının yarısını alıyo malesef :F:F

karadayı bu soğuk haliyle kayıpı 4 e intikamı 4 e falan katlıyosa sıcak olsa yakardı heralde :F