Bülent Abla oldu.
Bilemiyorum hacı Bi dizide böyle karakter olsa türkiye ayağa kalkar kanalı topa tutarlardı Az önce bi beş dk izledim Armağan şarkı söyledi Bülent'in ona bakışı filan
Yarın TNS'de de güzel gelsin bak ne övgüler.Bülent Abla oldu.
Ben hiç o açıdn bakmadım. Ama hacım Bülent Ersoy'u zaten halk kabul etmiş tercihini belkide o yüzden rahatsız edici değildir.Bilemiyorum hacı Bi dizide böyle karakter olsa türkiye ayağa kalkar kanalı topa tutarlardı Az önce bi beş dk izledim Armağan şarkı söyledi Bülent'in ona bakışı filan
Tabi o da zamanında zorluklar çekti filan Bülent'e bişey demiyorum. Sanatına saygımda var da ben ekranlardaki özellikle "dizilerimizdeki" bu tutumlara karşiyimBen hiç o açıdn bakmadım. Ama hacım Bülent Ersoy'u zaten halk kabul etmiş tercihini belkide o yüzden rahatsız edici değildir.
Orasıda izleyicinin terazisine kalmış.Tabi o da zamanında zorluklar çekti filan Bülent'e bişey demiyorum. Sanatına saygımda var da ben ekranlardaki özellikle "dizilerimizdeki" bu tutumlara karşiyim
muhabbetleri bol olsun.ah şu reyting yok mu?.)Hani türk ekranlarında gaylerl/eybiyenler izlenmezdi???? Şu an Show TV'de bu tabular yıkılıyor Armagan & Bülent
Darksaal sende ki hafızayı başka kimsede görmedim.Sezonun bombası!
Habertürk bu şekilde programın tanıtımını yapmıştı hatırlarsan. @xBUGRAx
Şimdi hakkını veriyor.
Sezonun bombası!
Habertürk bu şekilde programın tanıtımını yapmıştı hatırlarsan. @xBUGRAx
Şimdi hakkını veriyor.
Harbiden Şu anki atmosferde o da olsaydıEvet dalga geçmiştim hatta ama İzzet olsa bu kadar başarılı olmazdı.
Yaşlanmış ama.Armağan Uzunun sesi de fevkaladeninin fevkinde..
Darksaal sende ki hafızayı başka kimsede görmedim.
Bu programa bir tek ben ve semre iyi gider demiştik.
Buğra'nın mesajına göre pek bilmiş sayılmazsınız.Evet dalga geçmiştim hatta ama İzzet olsa bu kadar başarılı olmazdı.
Olsun en azından hiç tutmaz hayatta tutmaz yazan mesajlara göre daha tutarlı.Buğra'nın mesajına göre pek bilmiş sayılmazsınız.
güneşi beklerkeni izleyen ergenler maça gitmiştir dicemde onlar maça da gidemezler