- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
vadiyi de geçerse tns ye güven yüzde 10 n altına inecek forumdaGecmis
vadiyi de geçerse tns ye güven yüzde 10 n altına inecek forumda
tam üstüne bastınvadiyi de geçerse tns ye güven yüzde 10 n altına inecek forumda
kıyamet kopar be sen ne diyorsunvadiyi de geçerse tns ye güven yüzde 10 n altına inecek forumda
bir ara uçankuş kurmuştu galibaKendi sistemimizi kurariz
tns binasını taşlamaya gidersiniz hatta kvp de tns sahibi her kimse ergenekoncu oluverirtam üstüne bastın
kıyamet kopar be sen ne diyorsun
bence ab si incelenmeli evenTNS Zerrin üsulu "ağla ağla içim çıktı kııııızzzz" dizilerine aşık.
Allahıno seven söylesin. Hiçbir diziyi demiyorum. Şu Küçük Gelin Karadayı kadar kaliteli mi yahu? Karadayıdaki kalitenin 0,00000001'i bile bu dizide yok aldığı oranlara bak.
A/B'de neredeyse 5 almış. Yakında Yalan Dünyayı geçer demedi demeyin.
Vadi ve küçük gelin ikiside hükümetin dizisi o yüzden onlar çekişebilir şevkat tepede öyle şeriatlı sistem hoş geldin Güle güle Demokrasiyi sistem yüzde yüz hile varKüçük Gelin'nin gerçek annesi ortaya çıktı, yükselmesini bekliyordum
yok be hacı benim ne işim var yaşlı başlı adamım evde çoluk çocuk bekler ama takastan bir atraksiyon bekletns binasını taşlamaya gidersiniz hatta kvp de tns sahibi her kimse ergenekoncu oluverir
takasla even el ele verir bence tutabilene aşk olsunyok be hacı benim ne işim var yaşlı başlı adamım evde çoluk çocuk bekler ama takastan bir atraksiyon bekle
artık sana katılıyoruz ne de olsa reyting sistemi pompişik oldu sen anlarsın ancaVadi ve küçük gelin ikiside hükümetin dizisi o yüzden onlar çekişebilir şevkat tepede öyle şeriatlı sistem hoş geldin Güle güle Demokrasiyi sistem yüzde yüz hile var
iki zıt kutup birbirini çeker onun gibitakasla even el ele verir bence tutabilene aşk olsun
9.99 u geçemezKaradayıyı geçmiş Haftalıklarda Kg 😱 Patlama yapmış resmen Karadayıya 9.99 veriyo Tns Bakalım bu akşam Totalde karadayı kaç alıcak
sınırı belirlemiş tns bundan ötesi olmaz diyorKaradayıyı geçmiş Haftalıklarda Kg 😱 Patlama yapmış resmen Karadayıya 9.99 veriyo Tns Bakalım bu akşam Totalde karadayı kaç alıcak
Evet çizgi çekmiş sanki Karadayıya Tns üstüne çıkarmıyosınırı belirlemiş tns bundan ötesi olmaz diyor
Zaten geçirmemek için ne yapcağını şaşırdı Oranlardaki garipliklerden belli olmuyo 9.999.99 u geçemez