Olsun. Bari konusunu açsaydın.
Konu ihtiyacım yoktu. Süperman kaçta?
Olsun. Bari konusunu açsaydın.
Tns de aynı ama.Allah'ım ya 4.83 ne demektir. Küçük Gelin 3'e katlamış gb'yi. Şu sbt'yi gerçekçi bulan var mı harbiden?
Gb reklam dönüşü 21:41.
Benim dizi artmış ama hala yetersiz oranları. Yazınki oranlarından sonra az geliyor bana bu oranlar.Küçük Gelin maşallah her anlıkta artış yaşıyor bu anlıkta da 12.45'i kapmış.
@Bully Senin dizi de Güneşi Beklerken yani artış yaşamış bu anlıkta.
Tns'de geçen hafta 1- 1.5 reyting fazla çıktı.Tns de aynı ama.
İyi ben abarta abarta açarım şimdi.Konu ihtiyacım yoktu. Süperman kaçta?
21:28'de girdi yazmıştım daha önce.Ne zaman reklama girdi de döndü? Umarım o arada Babam Sınıfta Kaldı reytingleri toplamıştır.
İyi ben abarta abarta açarım şimdi.
20.00.
Neticede Güneşi Beklerken, Küçük Gelinden daha iyisini hakediyor.Benim dizi artmış ama hala yetersiz oranları. Yazınki oranlarından sonra az geliyor bana bu oranlar.
Tns'de geçen hafta 1- 1.5 reyting fazla çıktı.
İyi rakip değiller ama zaten Recep Süperman'in pelerininden tutup sallar.
Kesinlikle katılıyorum. Bu anlıklara güvenilmez..Neticede Güneşi Beklerken, Küçük Gelinden daha iyisini hakediyor.
ozaman gezimi vardı ondan sonra böyle oldu muhalefet yapanlar düşüyor yandaşlar yükseliyor dünde bunu bir dizi kanıtladı sonunda şöyle bir yazı vardı nihat hatipoğluna teşekkürler diye ama dizi polisiyeydi ve göndermelerden 1 kaç puan kırıldı dünhayat devam ediyor abbas yolcu olmadan önce 15 reytingleri gördü
küçük gelinde görebilir
Bencede..İyi rakip değiller ama zaten Recep Süperman'in pelerininden tutup sallar.