10 Kasım 2013 Pazar Reyting Sonuçları

büyütecek bir şey de yok ki ne değişik bir senaryo ne oyunculuk ne de yüksek bütçe ama maşallah uçuyor kopuyor tepik atıyor tabi reytinge inanırsan :F

anahtarı kaybetmiştir?
Ne var FOX'da ki FH , Kanal D'de ki GB de ucuza maal oluyor ve klasik senaryolar onlar izleniyorda KG neden izlenmesin? :) :)

Genç kızlar ekranda zaar. :kiki: :kiki:

Babam Sınıfta Kaldı umarım bu hafta reytinglerde 3 ve üstü alır. :)

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 12.19 2) STAR: 6.5 3) KANALD: 4.68 4) TRT1: 2.87 5) SHOW: 2.49

Ne var FOX'da ki FH , Kanal D'de ki GB de ucuza maal oluyor ve klasik senaryolar onlar izleniyorda KG neden izlenmesin? :) :)

@Bully Umarım güzel reytingler alır dizi bu akşam. Sonuçta severim Kanal D'yi. :)

@xemrexxx Merak ediyorsan bak diziye. Öyle yorum yapmakla olmuyor dostum. :)
ne gb yi ne kg ne bsk yi merak etmiyorum reyiz sen kafanı yorma :)

kg ka uçmuyorlar ama :)

Küçük Gelin reytinglerde uçuyor adeta darısı Karagül'ün başına. Umarım Karagül de reytinglerde 12.19'ları görür. :)

Güneşi Beklerken 4.68'e yükselerek iyi gitmeyi başarmış. :)

büyütecek bir şey de yok ki ne değişik bir senaryo ne oyunculuk ne de yüksek bütçe ama maşallah uçuyor kopuyor tepik atıyor tabi reytinge inanırsan :F

anahtarı kaybetmiştir?

Dizinin belgeselini izlemiştim çocuk oyuncunun okulu olduğu için Mardin miydi hatırlamıyorum orada çekim yapamayacakları için plato yapmışlardı bayağı baştan ama çok yapay duruyor o ayrı. :D

Normal hükümetin dizisi zaten yani ak partinin Osmanlıyı tekrar kurma planları sevr de olmayan bu gidişle olur 3 dünya şavaşına girerler bile çıkarsa şeriat hoşgeldin güle güle demokrasi oldu @Bully @xemrexxx

Küçük Gelin 20 alır bügün. :F Güneşi Beklerken hak etmediği oranlar alıyor..

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_a_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1459299_587632237975716_2072387375_n.jpg
    afbcdn_sphotos_a_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1459299_587632237975716_2072387375_n.jpg
    64.4 KB · Hit: 312