İlk postumda yazdım diye hatırlıyorum.Madagaskar varmış Show'da bilsem izlerdim. Oyununu oynuyordum onu hatırladım.
O filme bir türlü ısınamadım keşke Buz Devri olaydı.
İlk postumda yazdım diye hatırlıyorum.Madagaskar varmış Show'da bilsem izlerdim. Oyununu oynuyordum onu hatırladım.
İlk postumda yazdım diye hatırlıyorum.
O filme bir türlü ısınamadım keşke Buz Devri olaydı.
Yalan Dünya'da ki Çiğdem gibisin abartma.sbt de haftalıklarda lider olacak ama diğerleri ilk 10 a girerse şükretsin :GF
ne abartıcam geçen hafta vadi 11.88 kg 11.43 tü bu hafta geçeek işte kg ilk 10 a girmesi zor fh de belkiYalan Dünya'da ki Çiğdem gibisin abartma.
Hadi ya. Yarın Süperman var bakalım Recep İvedik mi o mu daha çok izlenecek yarın. Özel yayın akışıma baktım yarın FOX'ta Recep İvedik 2 var. 22.15'de. 😎İsim vermemişsin film demişsin.
Onun yayın hakları FOX'ta.
Vadi'yi geçemez ya bakm sen.ne abartıcam geçen hafta vadi 11.88 kg 11.43 tü bu hafta geçeek işte kg ilk 10 a girmesi zor fh de belki
Hadi ya. Yarın Süperman var bakalım Recep İvedik mi o mu daha çok izlenecek yarın. özel yayın akışıma baktım yarın FOX'ta Recep İvedik 2 var. 22.15'de. 😎
TRT 1'le kavga çıkmasında.
0.5 bile fark yoktu vadi bu hafta 11.4 alarak düşmüş sbt deVadi'yi geçemez yq bakm sen.
Karşılaştırrmam lazım. Artık gecerse haftalık SBT Reytinglerini yaparsın zevkle.0.5 bile fark yoktu vadi bu hafta 11.4 alarak düşmüş sbt de
kg vadiyi geçrse forumda reyting sistemine olan güven yüzde 80 den yüzde 20 ye düşer direktKarşılaştırrmam lazım. Artık gecerse haftalık SBT Reytinglerini yaparsın zevkle.
Olsun. Bari konusunu açsaydın.Ben geçen hafta yazdım zaten 1. film bittikten sonra fragmanını verdiler.