40.Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

O dönem ki popülerliğe bakıyorlar geçen sezon en çok konuşulan ve izlenen yeni iş Karadayı olmuştu ödülde oraya gitti doğal olarak oylamada da bu isimler mi kazandı orası şüpheli işte ben bu sebepten dolayı formalite olan oylama sistemini kaldırmaları gerektiğini savunuyorum
fanların istediği hiç olmuyor bu altın kelebekte en çok bu yanını seviyorum :)

karadayı ve kenan imirzalıoğlu sonuna kadar haketmiştir ödülü

ama bergüzar korel seçimi yanlış olmuş bergüzarın oyunculuğu vasat orta halli ondan iyi 10 tane bayan oyuncu sayabiliriz .. karadayının hatrına bergüzarda aradan ödülle ayrılmış.

Bergüzar'ın oyunculuğu neden beğenilmiyor bilmiyorum ama Karadayı'nın bu sezonunda gerçekten çok iyi oynuyor. :)

sanatçılar kim popülerse ona övgü düzer. onların fanlarının tepkisini çekmek istemezler ))) bereni de övmüş sanırım filiz akın )))

Beren zaten olmazsa olmazdır bu tür konularda.:DAma acaba Sadece Beren'i sorsalardı diğer ikilinin de iyi olduğunu söylermiydi Filiz Akın merak ettim doğrusu.(b)

Şöyle mesela.''Evet Beren çok iyi ama Belgüzar iel Tuba'da çok doğal oynuyorlar.'':D

Beren zaten olmazsa olmazdır bu tür konularda.:DAma acaba Sadece Beren'i sorsalardı diğer ikilinin de iyi olduğunu söylermiydi Filiz Akın merak ettim doğrusu.(b)

Şöyle mesela.''Evet Beren çok iyi ama Belgüzar iel Tuba'da çok doğal oynuyorlar.'':D
filiz akın ruhu naif işte kimse kırılmasın demiş )))

Kiskirtici ve diger oyunculari asaliyaci yorumlardan uzak dursan senin adina iyi olur :)

Kiskirtici ve diger oyunculari asaliyaci yorumlardan uzak dursan senin adina iyi olur :)

Sadece merakmı söyledim.Aşalayıcı değildi bence.:(Zaten içimde olan bir soruydu.Soruyu sadece Tuba'yı sorsalar diyede anlayabilirsin.:)Farklı bir mana yok.Orada Beren yazmasının sebebi Tuba kötü olduğu için değil.Sadece aklıma ilk o geldi onu yazdım.:)

Karadayıya asla lafım yok ama kelebek ödülleri ısmarlama ödüllerdir asla inandırıcı deillerdir

"Karadayı" yüreğinin hakkıyla kazandı. Bergüzar & Kenan ikilisi çok uyumlu, senaryo çok iyi, kadrodaki diğer oyuncularda çok usta ve profosyönel, müzikleri de çok güzel. Yani bu yılın en iyi dizisi tartışmasız "Karadayı". :)

41. Altın Kelebek Ödülleri'nde de umarım Medcezir'im toplar bütün ödülleri. :Z

"Karadayı" yüreğinin hakkıyla kazandı. Bergüzar & Kenan ikilisi çok uyumlu, senaryo çok iyi, kadrodaki diğer oyuncularda çok usta ve profosyönel, müzikleri de çok güzel. Yani bu yılın en iyi dizisi tartışmasız "Karadayı". :)

41. Altın Kelebek Ödülleri'nde de umarım Medcezir'im toplar bütün ödülleri. :Z

Veya A.Ş.K.! :bağır:

evet haklısın panpa herkes 1 oy kullanabilri şike yapılamaz yani,üstüne fanalrın istediği hiçbir zaman olmaz,reytinge değil kaliteye bakar :)
aydın doğan ödülleri olunca kalite mi oluyor şuanda tlf dayım yazamıyorum daha sonra uzun uzun cevap verecem sana bu konu hakkinda