- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
+1907en iyi yarışma ben bilmem eşim bilir seçilmiş
ilker ayrıkta en iyi sunucu bu iki seçimi görünce gerisine bakmak gelmiyor içimden![]()
+1907en iyi yarışma ben bilmem eşim bilir seçilmiş
ilker ayrıkta en iyi sunucu bu iki seçimi görünce gerisine bakmak gelmiyor içimden![]()
Acun mu hakediyor.işler güçler sonuna kadar hakediyor ama bbeb bence haketmiyor
aklın yolu birdir o senin güzelliğin kardeşim+ dan sonraki kısım beni benden aldı)
( 1907) rakamın kendisi anlamlı ve güzel![]()
benden acun kelamı duydun muAcun mu hakediyor.![]()
Geriye yarışma olarak tek seçim kalıyor ama.aklın yolu birdir o senin güzelliğin kardeşim
benden acun kelamı duydun mu
büyük risk yok muGeriye yarışma olarak tek seçim kalıyor ama.![]()
büyük risk yok mu
yok kardeş ben ne yapımcılara nede yapımlara hayranlığım vardır sadece hoşuma giden programları seyrederim acunun o ses türkiiyeyi seyrederim o da olmazsa olmazım deildirSöylediğim yanlış anlaşılmasın Acun severek izlediğin bir yapımcı ondan dedim onu belki istiyorsundur diye.
yok kardeş ben ne yapımcılara nede yapımlara hayranlığım vardır sadece hoşuma giden programları seyrederim acunun o ses türkiiyeyi seyrederim o da olmazsa olmazım deildir
valla kardeş geçen sene karadayı başladığı zaman kenanı seyretmek istedim ama evin reisi o ses dedi mecburen ona takıldıkmacunlu proğramlar yoklukta iyi gidiyor diyorsun![]()
valla kardeş geçen sene karadayı başladığı zaman kenanı seyretmek istedim ama evin reisi o ses dedi mecburen ona takıldık
Merhamet en iyi dizi müziği ödülünü almış sadeceKARADAYI'm en iyi dizi en iyi kadın/erkek oyuncu en iyi yönetmen ödüllerini almişDaha ne isterim ki
Kanal D dizilerinden isim göremedim😕 Hürriyet ve Kanal D olmasına rağmen
![]()