40.Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

A.Ş.K.'ımın Kanal D'de yayınlanması çok büyük bir hata Furkan. Diziye önem verilmiyor farkındaysan. Doğru düzgün özet bile verilmeden direk yeni bölüme geçip reklam şov izletiyorlar. :T:

Artık Aşk'ın fragmanlarını Engin Öztürk hazırlayacak Esra :)

Bergüzar'ın oyunculuğu neden beğenilmiyor bilmiyorum ama Karadayı'nın bu sezonunda gerçekten çok iyi oynuyor. :)

bazı insanlar ne kadar zorlarsa zorlasın yüz ifadeleri donuk kalır bergüzarın oyunculuğu ve fiziği uyum içinde değil..

dila hanım da bergüzarın annesi oynuyor dikkat etmişsindir oyunculukta kızını altıya katlar..

Şu an kimler vardı geçen sene dizilerinden net hatırlamıyorum ama mesela Gökçe Bahadır çok iyiydi Kayıp Şehir ile. Bergüzar Korel'den önde sayabileceğimiz pek çok kişi daha vardır sanırım. :)
Beren Saat'te Tuba Büyüküstün'de vardı ekranlarda aslında ama onlar çizgilerinin altında gitti...

Bergüzar'ı neden beğenmedin anlamadım. Bence iyi bir performans sergiledi Karadayı'da. :)

Beren Saat'te Tuba Büyüküstün'de vardı ekranlarda aslında ama onlar çizgilerinin altında gitti...

Bergüzar'ı neden beğenmedin anlamadım. Bence iyi bir performans sergiledi Karadayı'da. :)
Onlar da çok başarılı değillerdi. En popüler olmak en iyi olmak değil. Karadayı'yı pek izlediğim söylenemez ama gördüğüm kadarıyla Bergüzar Korel hep aynı oynamaya devam ediyor. Ödüllük bir performansı yok bence. Eğer benim görmediğim gerçekten oyunculuk anlamında çok iyi işler çıkardığı sahneler varsa bilemem. :)

Onlar da çok başarılı değillerdi. En popüler olmak en iyi olmak değil. Karadayı'yı pek izlediğim söylenemez ama gördüğüm kadarıyla Bergüzar Korel hep aynı oynamaya devam ediyor. Ödüllük bir performansı yok bence. Eğer benim görmediğim gerçekten oyunculuk anlamında çok iyi işler çıkardığı sahneler varsa bilemem. :)
Bende onu demeye çalışıyorum aslında. Geçtiğimiz sezon çok iyi performanslar yoktu ekranlarda, rekabet azdı. Bu Bergüzar'ın sivrilmesini sağladı ve dolayısıyla ödülü kaptı. :)

tebrikler bence bu ödülü
beren saat ve çağatay ulusoy paylaşsa ne kadar güzel olurdu:ok:

Karadayı farkını koymuş gine ortaya ödülleri toplamış tebrikler. :)

En iyi pop müzik erkek: Mustafa Ceceli

En İyi pop müzik kadın: Göksel

En iyi çıkış yapanlar: Ece Seçkin, Emre Kaya, Aynur Aydın, Mehmet Erdem,

En iyi şarkı: Türkan/Demet Akalın (Söz: Ayla Çelik Müzik: Gökhan Tepe)

En iyi yarışma: Ben Bilmem Eşim Bilir

En iyi kadın sunucu: Burcu Esmersoy

En iyi erkek sunucu: İlker Ayrık

En iyi komedi kadın: Gonca Vusletveri

En iyi müzik grubu: Kolpa

En iyi kadın haber sunucusu: Nazlı Çelik

En iyi erkek haber sunucusu: İrfan Değirmenci

En iyi komedi dizisi: İşler Güçler

En iyi dizi müziği: Merhamet/ Ferhat Livaneli

En iyi kadın oyuncu: Bergüzar Korel

En iyi erkek oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu

En iyi dizi: Karadayı