Karadayı'nın ödülleri toplaması çok normal de Bergüzar Korel ödüllük mü şüpheli.![]()
Aklinda kim var mesela birinci olabilecek?
Karadayı'nın ödülleri toplaması çok normal de Bergüzar Korel ödüllük mü şüpheli.![]()
A.Ş.K.'ımın Kanal D'de yayınlanması çok büyük bir hata Furkan. Diziye önem verilmiyor farkındaysan. Doğru düzgün özet bile verilmeden direk yeni bölüme geçip reklam şov izletiyorlar.![]()
Ciddi misin?Artık Aşk'ın fragmanlarını Engin Öztürk hazırlayacak Esra![]()
Ciddi misin?
A.Ş.K.'ın fragmanları zaten harika ama daha heyecanlı bir hal alacaktır diye tahmin ediyorum.![]()
Şu an kimler vardı geçen sene dizilerinden net hatırlamıyorum ama mesela Gökçe Bahadır çok iyiydi Kayıp Şehir ile. Bergüzar Korel'den önde sayabileceğimiz pek çok kişi daha vardır sanırım.Aklinda kim var mesela birinci olabilecek?
Bergüzar'ın oyunculuğu neden beğenilmiyor bilmiyorum ama Karadayı'nın bu sezonunda gerçekten çok iyi oynuyor.![]()
Beren Saat'te Tuba Büyüküstün'de vardı ekranlarda aslında ama onlar çizgilerinin altında gitti...Şu an kimler vardı geçen sene dizilerinden net hatırlamıyorum ama mesela Gökçe Bahadır çok iyiydi Kayıp Şehir ile. Bergüzar Korel'den önde sayabileceğimiz pek çok kişi daha vardır sanırım.![]()
Onlar da çok başarılı değillerdi. En popüler olmak en iyi olmak değil. Karadayı'yı pek izlediğim söylenemez ama gördüğüm kadarıyla Bergüzar Korel hep aynı oynamaya devam ediyor. Ödüllük bir performansı yok bence. Eğer benim görmediğim gerçekten oyunculuk anlamında çok iyi işler çıkardığı sahneler varsa bilemem.Beren Saat'te Tuba Büyüküstün'de vardı ekranlarda aslında ama onlar çizgilerinin altında gitti...
Bergüzar'ı neden beğenmedin anlamadım. Bence iyi bir performans sergiledi Karadayı'da.![]()
Bende onu demeye çalışıyorum aslında. Geçtiğimiz sezon çok iyi performanslar yoktu ekranlarda, rekabet azdı. Bu Bergüzar'ın sivrilmesini sağladı ve dolayısıyla ödülü kaptı.Onlar da çok başarılı değillerdi. En popüler olmak en iyi olmak değil. Karadayı'yı pek izlediğim söylenemez ama gördüğüm kadarıyla Bergüzar Korel hep aynı oynamaya devam ediyor. Ödüllük bir performansı yok bence. Eğer benim görmediğim gerçekten oyunculuk anlamında çok iyi işler çıkardığı sahneler varsa bilemem.![]()
41. Altın Kelebek Ödüllri'nde ben Çağatay'ın alacağını düşünüyorum ve bu sefer ödülleri Medcezir toplayacaktır İnş.tebrikler bence bu ödülü
beren saat ve çağatay ulusoy paylaşsa ne kadar güzel olurdu![]()
Olabilir bakalim gorecez ben kerem catay i severim41. Altın Kelebek Ödüllri'nde ben Çağatay'ın alacağını düşünüyorum ve bu sefer ödülleri Medcezir toplayacaktır İnş.![]()
Uzun bir süreci kapsıyor bu ödüller ama ondandır. Mesela İşler Güçler de ödül almış.en iyii yarışma ben bilmem eşim bilir mi adama gülerler
işler güçler sonuna kadar hakediyor ama bbeb bence haketmiyorUzun bir süreci kapsıyor bu ödüller ama ondandır. Mesela İşler Güçler de ödül almış.![]()
işler güçler sonuna kadar hakediyor ama bbeb bence haketmiyor