aga süpersin yaHatırlıyorum Allah AllahBende bilmiyorum nasıl hatırladığımı ama hatırlıyorum işte
2 yaşındaymışım o zamanlar
![]()
nasıl hatırladığını bilmiyosun ama hatırlıyosun he
aga süpersin yaHatırlıyorum Allah AllahBende bilmiyorum nasıl hatırladığımı ama hatırlıyorum işte
2 yaşındaymışım o zamanlar
![]()
Çocuğun ustüne gitme sende tsmam yeter rencide etmeaga öyle deme adam daha 2 yaşlarında falan izliyodu![]()
oha olm sen özel yeteneksin harbi diyorum bak ben daha 2 hafta önceyi hatırlamam vay beTamam agalar kapatın konuyu ne kadar anlatsam boşBen daha ilk yürüdüğüm anları hatırlıyorum
İsterseniz anlatırım 😎
ne rencidesi abi çd kardeşimdir alınmaz kendimi rezil ederim ama onu aslaÇocuğun ustüne gitme sende tsmam yeter rencide etme
aga cahit bomba oldu iyice ya arkadaşlarım falan da hepsi cahit cahit diyo başka bişey demiyolar adam patladı gitti10 üzerinden 8. bu Bölümü baya begendim. Haftaya Akif Cahir düellosu nasil olacak bakim? Ama Cahit bu sezon 10 numara!
Onu malesef hatırlamıyorumÇD vur dedik öldürdün annenle göbek bağını kesen doktoruda hatırlıyon mu kardeşim.![]()
Ben beğenmedim Mirsad ölmeyecekti.bu arada timur karakteri erkanın yerine girmiş diyolar ben beğendim vadiye ve polatın yanına baya yakıştı
aga al pacino gelse yüce efendi olarak nasıl olur of of of diyorumErkan'a üzüldüm. Bölüm de idare ederdi.
Bi de şu Yüce Efendi seçimi inşallah iyi olur. Büyük üstat gibi adamları seçmemelerini umut ediyorum. Diziye şöyle Mehmet Karahanlı ayarında ve karizmasın da oyuncu lazım.
aynen özledim artık özledik ulaaa çık ortaya çıkPolat'ı özledim yeminle. Yeter artık bu hasret da![]()
Çık lan dışarı zürriyetsizaynen özledim artık özledik ulaaa çık ortaya çık![]()
Çık lan dışarı zürriyetsiz
Abuzer Polat'ın babası olsaydı?![]()
Off. Süper olurdu.aga al pacino gelse yüce efendi olarak nasıl olur of of of diyorum
aynen özledim artık özledik ulaaa çık ortaya çık![]()
aynen aslında sharon stone ve andy garcia geldiği zamanlar al pacino kurtlar vadisinde diye haberler çıkıyodu o gelecekti ama ne olduysa son anda diğerleri geldi raci şaşmaz al pacinoyu çok seviyo necati şaşmazın da çok beğendiği bir isim zaten o adamı getirmek lazım bi tarafta polat alemdar bi tarafta al pacino tarihe geçerdi valla bence finalde falan kesinlikle o adam gelmeliOff. Süper olurdu.Ama zamanın da yapmadılarsa şimdi yapacaklarını sanmıyorum.
O zamanlar paraya kıyıyorlardı.
Bence eşref kolçak usta olsa nasıl olurOff. Süper olurdu.Ama zamanın da yapmadılarsa şimdi yapacaklarını sanmıyorum.
O zamanlar paraya kıyıyorlardı.
aynen aslında sharon stone ve andy garcia geldiği zamanlar al pacino kurtlar vadisinde diye haberler çıkıyodu o gelecekti ama ne olduysa son anda diğerleri geldi raci şaşmaz al pacinoyu çok seviyo necati şaşmazın da çok beğendiği bir isim zaten o adamı getirmek lazım bi tarafta polat alemdar bi tarafta al pacino tarihe geçerdi valla bence finalde falan kesinlikle o adam gelmeli
kıt gelir mi olm dalga mı geçiyon o zaman adamlar paranın kralını kazanıyolardı kralını şimdi de öyle değişen bişey yok ama o zaman daha cömertlerdiO zamanlar kıt gelirle Hollywood oyuncusu getirmişlerdi, şimdi onun 4 katını kazanıyolar, tık yok![]()