sevgi özeldir her zaman kulanıp değerini azaltmamak lazım )))hiç belli etmiyon
iyi hiakyede bulmak lazım reyting için. kötü hikayeden iyi senaristte bişey yapamaz örnek intikam ))) bak kaç senarist değişti işlem sıfır )))
Ben orada bozuğu şakayla karışık yazdım. Destere İntikam açık ara zirvede olur diyince bende öyle bir cevap verdim. Bozuk demeyelim ama Kanal D düşük gösteriliyor maalesef..SBT'nin Kanal D'yi ve özellikle İntikami düsük gösterdigi ortada. TNS ile ilgili düsüncelerim ayni, hatta dün Doksanlarin düsmesiyle kanitlandi diyebilirim.
Benim sorum genel anlamdaydi 15 alsa anlikta SBT'nin deneklerini bozuk olarak itham eder miydin
Sonucta farkli ölcümlerin farkli denek ve dolayisiyla farkli öncelikleri beraber getirdigi belli. Bozuk denek demek biraz abes olur.
intikam amerikada da düşük reyting alıyor sanırım tek bizimkiler değil amerikalılarda alışık değil )) zateb biz bu hikayeyi ezelde izledik ters çevrilip yeni hikaye diye bize kakalayanda suçintikamda hikayede sorun yok
uyarlama dizinin aslı 40 dakika bizde bir buçuk saat, bizim toplum hızlı senaryoya uyumlu değil bakışmaların bol olduğu kapıların bacaların gizlice dinlendiği , anlaşılması basit konulara yatkın belli bir hızın üstüne çıkarsan motor su kaçırıyor)
amerikada yeterince iyi gidiyor dizi zaten pazar günü pazar günü furtbol programalrı haftanın en yüksek reytingini alıyor en yüksek dizi 4-.4.5 alırken futbol programalrı 8 i buluyor revenge geçen seneye göre düştü ama tehlikesi yok gibi şu an içinintikam amerikada da düşük reyting alıyor sanırım tek bizimkiler değil amerikalılarda alışık değil )) zateb biz bu hikayeyi ezelde izledik ters çevrilip yeni hikaye diye bize kakalayanda suç
intikam amerikada da düşük reyting alıyor sanırım tek bizimkiler değil amerikalılarda alışık değil )) zateb biz bu hikayeyi ezelde izledik ters çevrilip yeni hikaye diye bize kakalayanda suç