yok daha çok entrika var vicky ve oğlu daha iyi çeviriyi i entrikaları aiden ın da amacı belli dğeil halaemin misin
pempe olmuş bildiğin artık diziyok daha çok entrika var vicky ve oğlu daha iyi çeviriyi i entrikaları aiden ın da amacı belli dğeil hala
Bişey olmamiştir😕 Kuvetteki suya bak tertemiz
nolan a nolmuş öyle 😱
ya zehirlendiyse ya patrick ile bişiler yaparkene kalpten gittiyse
Bu kadar "fantaztik" düşünemedimya zehirlendiyse ya patrick ile bişiler yaparkene kalpten gittiyse
olamaz mı olabilirBu kadar "fantaztik" düşünemedim
full heyacanPatrick ne yaptın lan Nolan'a? 3.sezon harbi iyi yalnız her bölüm full heyecan var.
olabilir vicky git gide şahikalaşıyorsenaristin değişmesi kötü oldu bence , yeni senarist türk galiba
şimdi izledim bölümüolabilir vicky git gide şahikalaşıyor
bence charlotte vuracak emily iS03 B06 izledim
Dediğim gibi Nolan'a bişey olmamiş zaar Paylaştiğim resimde keşke telefona da dikkat çekseymişim @xemrexxx
Dizi iyice gay dizisi oldu😱 Bu bölüm bildiğin Nolan ve Patrick üzerine kuruluydu. Pek beğenmedim. Charlotte güzel çıkış yaptı. Daniel ile ex'i kavuşturacak. Bizim Emily yine Aiden'a kalacak. Aiden Emily'i vuracak, suçu Vicky'e atacaklar : Offf senaryo tam benim kurgum üzerinden gidiyor(gibi)
Charlotte neden Emily'e gıcık Bu bölüm kalhvaltıda otururken yan yan bakti durup dururkenbence charlotte vuracak emily i
sanırsam emily i de vicky gibi nişiler çevirirkene yakaladıCharlotte neden Emily'e gıcık Bu bölüm kalhvaltıda otururken yan yan bakti durup dururken
Jack'in kardeşinin ölümüne bağlamasınlardasanırsam emily i de vicky gibi nişiler çevirirkene yakaladı
bence 11.bölümde emily-daniel düğününde charlotte her şeyi öğrenecek ve şokla emily i vuracakJack'in kardeşinin ölümüne bağlamasınlarda