ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

nolan a nolmuş öyle 😱
Bişey olmamiştir😕 Kuvetteki suya bak tertemiz :F:F
ai.imgur.com_Y2aBuBH.png

Ekli dosyalar

• ai.imgur.com_Y2aBuBH.png
    ai.imgur.com_Y2aBuBH.png
    80.9 KB · Hit: 680
Patrick ne yaptın lan Nolan'a? :bağır: 3.sezon harbi iyi yalnız her bölüm full heyecan var. :D

3x6 ı izledim
entrika dolmuş dizi @Bully @sokak sanati @Forumdash @Harunnn60

buradan sonrası spoi içerir :A

jack-nolan işbirliği güzeldi son sahnede emily ne demek istedi kendini nasıl öldü gibi gösterecek acep 😱 (b)
charlotte tam anaso kılıklı bir b*itch oldu :( daniel ile emily anası ayıramadı ama bu ayıraak gibi
patrick gitti ama bence gitmedi döner o geri :F nolan ve anne aşkı tutar :F

S03 B06 izledim

Dediğim gibi Nolan'a bişey olmamiş zaar:F Paylaştiğim resimde keşke telefona da dikkat çekseymişim @xemrexxx :F
Dizi iyice gay dizisi oldu😱 Bu bölüm bildiğin Nolan ve Patrick üzerine kuruluydu. Pek beğenmedim. Charlotte güzel çıkış yaptı. Daniel ile ex'i kavuşturacak. Bizim Emily yine Aiden'a kalacak. Aiden Emily'i vuracak, suçu Vicky'e atacaklar :F:F: Offf senaryo tam benim kurgum üzerinden gidiyor(gibi):F:F

S03 B06 izledim

Dediğim gibi Nolan'a bişey olmamiş zaar:F Paylaştiğim resimde keşke telefona da dikkat çekseymişim @xemrexxx :F
Dizi iyice gay dizisi oldu😱 Bu bölüm bildiğin Nolan ve Patrick üzerine kuruluydu. Pek beğenmedim. Charlotte güzel çıkış yaptı. Daniel ile ex'i kavuşturacak. Bizim Emily yine Aiden'a kalacak. Aiden Emily'i vuracak, suçu Vicky'e atacaklar :F:F: Offf senaryo tam benim kurgum üzerinden gidiyor(gibi):F:F
bence charlotte vuracak emily i :D