yok daha çok entrika varemin misin![]()
pempe olmuş bildiğin artık diziyok daha çok entrika varvicky ve oğlu daha iyi çeviriyi i entrikaları
aiden ın da amacı belli dğeil hala
![]()
Bişey olmamiştir😕 Kuvetteki suya bak tertemiz
nolan a nolmuş öyle 😱
ya zehirlendiyse ya patrick ile bişiler yaparkene kalpten gittiyse
Bu kadar "fantaztik" düşünemedimya zehirlendiyse ya patrick ile bişiler yaparkene kalpten gittiyse![]()
olamaz mı olabilirBu kadar "fantaztik" düşünemedim![]()
full heyacanPatrick ne yaptın lan Nolan'a?3.sezon harbi iyi yalnız her bölüm full heyecan var.
![]()
olabilir vicky git gide şahikalaşıyorsenaristin değişmesi kötü oldu bence , yeni senarist türk galiba![]()
şimdi izledim bölümüolabilir vicky git gide şahikalaşıyor![]()
bence charlotte vuracak emily iS03 B06 izledim
Dediğim gibi Nolan'a bişey olmamiş zaarPaylaştiğim resimde keşke telefona da dikkat çekseymişim @xemrexxx
Dizi iyice gay dizisi oldu😱 Bu bölüm bildiğin Nolan ve Patrick üzerine kuruluydu. Pek beğenmedim. Charlotte güzel çıkış yaptı. Daniel ile ex'i kavuşturacak. Bizim Emily yine Aiden'a kalacak. Aiden Emily'i vuracak, suçu Vicky'e atacaklar: Offf senaryo tam benim kurgum üzerinden gidiyor(gibi)
![]()
Charlotte neden Emily'e gıcıkbence charlotte vuracak emily i![]()
sanırsam emily i de vicky gibi nişiler çevirirkene yakaladıCharlotte neden Emily'e gıcıkBu bölüm kalhvaltıda otururken yan yan bakti durup dururken
![]()
Jack'in kardeşinin ölümüne bağlamasınlardasanırsam emily i de vicky gibi nişiler çevirirkene yakaladı![]()
bence 11.bölümde emily-daniel düğününde charlotte her şeyi öğrenecek ve şokla emily i vuracakJack'in kardeşinin ölümüne bağlamasınlarda![]()