- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
aksiyonu bol bir bölüm bizi bekliyor ondsn ziyade illuminateyle.ilgili kısımların bolca olduğu bir bölümbekliyorum
Aynen gizem heyecan ve aksiyon ücü bir arada olursa mükemmel olurGizem olsun da eskisi gibi aksiyon olmasa da olur.![]()
Aksiyondan sonra değil hiç de bile. Gizem en önemlisi bence.vadide en önemli şey aksiyondan sonra gizemdir gizem olunca inanılmaz bişey oluyo ya![]()
hahaha güzel bi senaryo inşallah olurmurat leyla aşkı doğacak gibi ama tabiki tek taraflı baktılar polatın yerinden çıkacığı yok muratı leylaya aşık edip sahalara döndürecekler![]()
valla takas kardeş polatı döndürme senaryosu sallama ama murat leyla aşkı doğacak gibihahaha güzel bi senaryo inşallah olur![]()
onu bende sezdim polat o şekil dönmez ama dönecekvalla takas kardeş polatı döndürme senaryosu sallama ama murat leyla aşkı doğacak gibi
tabiki onu espiri yaptım ama artık dönsün sıktı hakikaten polatsız vadi tat vermeyecek daha uzarsaonu bende sezdim polat o şekil dönmez ama dönecek![]()
senaristler işini bilir ben rahatımtabiki onu espiri yaptım ama artık dönsün sıktı hakikaten polatsız vadi tat vermeyecek daha uzarsa
senin benim rahat olmam yersiz bari hiç göstermesinler hep dört duvar arasında eli ağzında düşünen adam modundan çıkarsınlarsenaristler işini bilir ben rahatım![]()
inşallah o da olacak sabır sabır sabrın sonu selamettir abisenin benim rahat olmam yersiz bari hiç göstermesinler hep dört duvar arasında eli ağzında düşünen adam modundan çıkarsınlar
ben bu sene ki vadi konseptinden oldukça menunum gayet iyi gidiyorlar polat dışında senin dediğin gibi sabırla bekliyoruzinşallah o da olacak sabır sabır sabrın sonu selamettir abi![]()

konusunu açtım aga203. Bölüm özeti ve fotoğrafları ilk mesaja eklendi.
etiketledim yakardeş niye etiketlemedin az daha kaçıracaktım konuyu