Kurtlar Vadisi Pusu 203.Bölüm Fragmanı

görüşüne saygılı olarak ama 11 yıllık dizide polatın yerini kimse tutamaz
miroğlu bile polat miroğlunu geçti bile
Allah aşkına miroğlu kim ya polatın yanında :D güldürmeyin beni :D polat alemdarın şanı al pacino seviyesine geldi

yemin ediyom dünyanın en iyi oyuncusunu getirin al pacinoyu falan getirin polatın yerine diziye yine olmaz olmaz olmaz şahsen ben vadici olarak asla kabullenemem bizim kahramanımız necati şaşmaz-polat alemdar dır.

polat elemdarıda çok seviyorum ama aksiyon sahnelerininde kenana ayrı bir yakıştığını düşünüyorum
kananın boyu posu kabadayı gibi duruşu başka bi güzel

bak bende kenan hayranıyım evet duruşu başka ama polatın yeride ayrı

yavaşladık merak etme:kiki:

benim türkiyede en beğendiğim iki oyuncu kenan ve necati
necati şaşmazın en büyük avantajı kurtlar vadisi gibi türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi dizisinde başrol oynaması

anlatmak istediğimde şu kenanda oynardı polatın yerine başkasıda olmazdı

benim türkiyede en beğendiğim iki oyuncu kenan ve necati
necati şaşmazın en büyük avantajı kurtlar vadisi gibi türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi dizisinde başrol oynaması

anlatmak istediğimde şu kenanda oynardı polatın yerine başkasıda olmazdı

necatiye alışmışken polat alemdar efsane olmuşken olmazdı ha oyunculuk bakımdan evet kenan oynar ama necatinin yerini tutmaz

Offffff fragmana bak be bu ne :D

Karanın torununa bombayı bağlamışlar Erkanın kucağında eyvah eyvah Poyraz da yakalanmamış malesef ama herhalde Samet ölüyor Poyraz silahını çekiyor

Poyraz Sametin intikamını almak istiyecektir ama bu onun sonu olur

WestxCoasT' Alıntı:
3 kere aynı videoyu ekledin ki ben senden önce ekledim zaten bir de ne legolası anlamadım :F Kafan güzel herhalde.
Aga biz arkadaş mıyız değil miyiz ? Bu yorumunu hiç beğenmedim yanlışlıkla olmuş olamaz mı hepimiz hata yaparız ben sonradan farkettim west yazdım ama geldi mi bilmiyorum

Aga biz arkadaş mıyız değil miyiz ? Bu yorumunu hiç beğenmedim yanlışlıkla olmuş olamaz mı hepimiz hata yaparız ben sonradan farkettim west yazdım ama geldi mi bilmiyorum
aga telefondan mı giriyosun hala

Mesajlar silindi sonradan gördüm yazdığını kasti yapıyorsun sanmıştım sorun yok o bakımdan. :D
aga ayıp oldu yanlışlıkla olmuş gönlünü al çd kardeşimizdir unutma :D

Mesajlar silindi sonradan gördüm yazdığını kasti yapıyorsun sanmıştım sorun yok o bakımdan. :D
Artık post işlerini bıraktım aga zaten hala post nedir bilmiyorum elimden geldiğince düzgün mesaj yazıyorum sorun yok aga önemli değil :)

aga yanlış bişey söylediysem kusura bakma ne olursa olsun senin yerin bellidir bende kırmak istemem kesinlikle :D
Yok aga kırılmadım ne kırılması :D Senin yerin bende de ayrıdır :D İnşallah bu forumda ki tüm kardeşlerimizle ömür boyu kardeşliğimiz devam eder :)

Müthis bir fragman hazirlanmis! Bence sezonun en iyi bölümü olmaya aday! Ben bu bölümden umutluyum...