polat alemdar geçen sezondan beri 5 aydır tatil yapıyor
bundaki rahatlık kenanda kıvançda hiçbir oyuncuda yok
oynuyacaksan oyna dizide,oynamayacaksan akifle pusat geçsin başrole
bu dizide çakır memati ölmüş bişey olmamış sende gitsen ayakta durur merak etme
İlliminati ile ilgili şeyler fragmanda olmaz ki!bölümde gösterecektirlerSüper fragman. İlliminati ile ilgili bi şey görür müyüz diye umut etmiştim. Ama yok.Güzel fragman. Perşembe'yi bekliyoruz.
![]()
aga adam ömrünü bu diziye verdi ömrünü kenan kıvanç kim onun yanında yemişim onları ünü şöhreti ortadapolat alemdar geçen sezondan beri 5 aydır tatil yapıyor
Bol sürprizli olaylar vardır belki.Fragmanın geneli bölümün başını anlatıyor ama. Sonuna doğru neler olacak?
işte böyle fragmanlara hastayım büyük süprizler varFragmanın geneli bölümün başını anlatıyor ama. Sonuna doğru neler olacak?
polat alemdar geçen sezondan beri 5 aydır tatil yapıyor
Bol sürprizli olaylar vardır belki.![]()
İnşallah. Geçen bölüm gibi güzel olsun sonu, tadından yenmez vallah 😎işte böyle fragmanlara hastayım büyük süprizler var![]()
Bölümde zaten gösterirler, ben fragmanda da yer verebilirler diye düşündüm. Gerçi genelde bölümü iyi göstermek için full aksiyon sahneleri koyuyorlar fragmanlara orası ayrı.İlliminati ile ilgili şeyler fragmanda olmaz ki!bölümde gösterecektirler
aga o sahneler bölümün içinde olur fragman zaten 30 saniyecik o sahneleri nasıl koyabilirler kiBölümde zaten gösterirler, ben fragmanda da yer verebilirler diye düşündüm. Gerçi genelde bölümü iyi göstermek için full aksiyon sahneleri koyuyorlar fragmanlara orası ayrı.
aynen öyle kurtlar vadisi=polat alemdar dır. herkes ölür bak herkes devam eder çünkü mükemmel bir senaryosu var senaryo taşıyo vadiyi ama polatsız asla olmazkusura bakma ama çakır memati başka polat başka adım gibi
eminim polat diziden çıksa bu dizi biter tamam az görünüyor ama
hiç olmamaktan iyidir
kusura bakma ama çakır memati başka polat başka adım gibi
eminim polat diziden çıksa bu dizi biter tamam az görünüyor ama
hiç olmamaktan iyidir
bence necati şaşmaz ın yerini kimse tutamaz kenan dahilnecati şaşmazı bende seviyorum ama kimse vazgeçilmez değildir-polat alemdarın yerine kenan imirzalıoğlu'da olabilir kurtlar vadisinin başrolünde(yalnız deli yürekteki Miroğlu)
aga saygı duyuyorum,aramızda medeni bir şekilde tartışmak bile güzel herzaman aynı fikirlerde olmayabilirizbence necati şaşmaz ın yerini kimse tutamaz kenan dahil
necati şaşmazı bende seviyorum ama kimse vazgeçilmez değildir-polat alemdarın yerine kenan imirzalıoğlu'da olabilir kurtlar vadisinin başrolünde(yalnız deli yürekteki Miroğlu)
Aradan 11 yıl geçtikten sonra hiç kimse tutamaz erini maalesef.necati şaşmazı bende seviyorum ama kimse vazgeçilmez değildir-polat alemdarın yerine kenan imirzalıoğlu'da olabilir kurtlar vadisinin başrolünde(yalnız deli yürekteki Miroğlu)