- Reaksiyon puanı
- 33,410
- Puanı
- 1,061
Haftaya geçer bu gidişle Fark-ı TnsKücük Gelin 0.03 farkla Karadayi'nin gerisinde kalmis haftaliklarda
Haftaya geçer bu gidişle Fark-ı Tns
Aynen Denekleri sanki değiştirmişler çok değişik şeyler oluyor Karadayı'nın Ab'de Oses'in özetini geçemesi daha çok şeyler var dediğin gibiReyting sistemine güven neredeyse 0 bende.
KVP onca iyi bölüme ragmen 13'ü gecmiyor, ama ajitasyonlu drama dizileri nedense birden firlamaya basliyor ve Karadayi (!!!) ile yarisir hale geliyor.
Kalite Kanal olarak adlandirilan Kanal D 4 reyting üstüne cikamiyor cogu dizilerinde. AB'side pek ic acici degil.
TNS'yi izlemeye devam ediyoruz
Birde cikip aciklama yapmislar gecenlerde sizma yok diye. Nerede yok arkadas? Denekler ile oynandigi bariz ortada.
Aynen Denekleri sanki değiştirmişler çok değişik şeyler oluyor Karadayı'nın Ab'de Oses'in özetini geçemesi daha çok şeyler var dediğin gibi
Bu gidişle Ab'de Yalan Dünyayı Şefkat Tepe ve Küçük Gelin geçerGB isterse 10 alsın benim güvenim kalmadı bu sisteme.
Yalan Dünyanın Karagül, Fatih Harbiye, Doksanlara geçilmesi zaten yeterince komik.
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki hafta öncesine kadar YDnın 10 dk özetini geçemeyen Doksanlar şimdi fark atıyor.Komedi hersey. Pazar konusundayiz ama Karadayi nasil oluyor da O Ses'i gectim Özetini bile gecemiyor? Niye O Ses'in reytingleri birden firlama yapiyor?
Kücük Gelin nasil 9 üstü reyting alip Karagül gibi daha kaliteli bir diziyi gecebiliyor haftaliklarda? Yada Muhtesem Yüzyil'i?
Sosyal Medya ergenlerin elinde diyoruz ama bu zamanda onlarda tv izleyenler arasinda %25-30% civari bir izleyiciyi temsil ediyorlar. Bu ergenler bu kadar mi yanlis
Hükümetin yanındalar Hükümetin istediği şeriat kanunlarını öven diziler yükselmeli dini kanalların yükselmesi ayrıca bir garip Bence AGB doğruydu Arka sokakların 206 bölümünden 1 gün sonra polis baskınıyla değiştirilen reyting sistemine güven olmaz Bana göre polisiye olayda tesadüf olmaz @Yakamoz-Asi @xemrexxxReyting sistemine güven neredeyse 0 bende.
KVP onca iyi bölüme ragmen 13'ü gecmiyor, ama ajitasyonlu drama dizileri nedense birden firlamaya basliyor ve Karadayi (!!!) ile yarisir hale geliyor.
Kalite Kanal olarak adlandirilan Kanal D 4 reyting üstüne cikamiyor cogu dizilerinde. AB'side pek ic acici degil.
TNS'yi izlemeye devam ediyoruz
Birde cikip aciklama yapmislar gecenlerde sizma yok diye. Nerede yok arkadas? Denekler ile oynandigi bariz ortada.
Aynen. Küçük Kıyameti unuttun.Bu gidişle Ab'de Yalan Dünyayı Şefkat Tepe ve Küçük Gelin geçer
Haklısın galibaKomedi hersey. Pazar konusundayiz ama Karadayi nasil oluyor da O Ses'i gectim Özetini bile gecemiyor? Niye O Ses'in reytingleri birden firlama yapiyor?
Kücük Gelin nasil 9 üstü reyting alip Karagül gibi daha kaliteli bir diziyi gecebiliyor haftaliklarda? Yada Muhtesem Yüzyil'i?
Sosyal Medya ergenlerin elinde diyoruz ama bu zamanda onlarda tv izleyenler arasinda %25-30% civari bir izleyiciyi temsil ediyorlar. Bu ergenler bu kadar mi yanlis
Ona biraz zaman tanımak lazım hemen geçemezAynen. Küçük Kıyameti unuttun.
İki hafta öncesine kadar YDnın 10 dk özetini geçemeyen Doksanlar şimdi fark atıyor.
Karagül ve Fatih Harbiye de cabası.
Yahu bu durumu öpüşmeye bağlama ne ilgisi var. Bölümü izleyelim sonra yorum yapalım.tns nini çine ne kaçmış bilmem ama inadırıcılk sıfır küçük gelin neredeysr 9.5 eyting stv nin si de bir anda artmaya bşladı
gb de öpücük işe yaramış bir öpücükte böyle oluyorsa ileriki aşamaları düşünemiyorum
ab grubu acunda kaışa devam ediyor
sbsv gb varkene iyi gidiyor ikisinden biri pazartesiye gitmeli iki kanalın da pazartesi boş
Tam Emrelik yorum işteYahu bu durumu öpüşmeye bağlama ne ilgisi var. Bölümü izleyelim sonra yorum yapalım.
Evet senin de haklı olduğun noktalar var. Kanal D'nin şu anki yaptığı dizileri eski dizileriyle kıyaslanamaz bile ama yine de kaliteli ve izlenebilir diziler bence. Tns yine de sbt'ye göre biraz daha güvenilir. Anlıklarda 6 alamayan dizi tns'de 6 aldı mesela. Ben tns'ye de şu yönden güvenmiyorum. Atv, Stv, Acun hep yüksek çıkıyor. Kanal D düşük çıkıyor. Ben işte bunun altında bir şeyler ararım. Hele çevremde kime sorsam öyle bir dizi bilmiyorum yanıtını alacağım Küçük Gelin'in 9 alması bana hiç inandırıcı gelmiyor..Ben TNS'ye güveniyorum ama AGB kadar değil bence TNS Kanal D'yi düşürüyor diyorsunuz benim anlamadığım oturupta A.Ş.K. 'ı , Çalıkuşu'nu , Fatih'i neden izleyiyim bir 2 sene öncesinin Kanal D dizilerine bak bide bunlara şike şike diyeceğinize şu dizilere bakın önce.
GB 6 , 8 Reyting aldı şike olsa nasıl alacaktı demek ki Kanal D iyi dizi yapsa izlenir.
Gelelim STV'ye STV'nin zaten 9 Reyting'lik bir kitlesi var ve her daim böyle yapımlar tutturmuştur , Farklı Desenler , Tek Türkiye , Şefkat Tepe , Küçük Gelin daha geçmişe gidersek Sırlı dizileri vb bence öküz altında buzağa aramanın bir faydası yok diye düşünüyorum.
Doksanlar'ı izledim Doksanlar yepyeni bir konuya girmiş kendi kitlesi zaten 6 , 7 Reyting'lik bir kitle o yüzden komediler toparlayabilir YD 5'den 8'e fırlayınca normal oluyorda Doksanlar neden şikeli oluyor....